Omistajan K-Plussa yhdistää kanta-asiakkuuden ja omistajuuden uudella tavalla

Kesko yhdistää kanta-asiakkuuden ja osakeomistajuuden tavalla, jota Suomessa ei ole aiemmin nähty. Uuden Omistajan K-Plussan myötä yhtiö tarjoaa jatkossa Keskon osakkeita omistaville Plussa-asiakkaille tavan päästä K-ryhmän parhaille asiakkaille myönnettävien etujen piiriin.

Uusi Omistajan K-Plussa antaa Keskon osakkeenomistajille mahdollisuuden päästä K-ryhmän parhaille asiakkaille myönnettävien etujen piiriin. Ratkaisun taustalla on huimasti kasvanut kotimaisten osakkeenomistajien määrä: helmikuun 2023 lopussa Keskolla oli kotimaisia osakkeenomistajia jo ennätyksellisesti reilut 87 000!

”Keskosta on tullut aito kansanosake ja uskomme, että monet omistajista haluavat suosia K:ta myös ostoksilla ollessaan. Haluamme Omistajan K-Plussan avulla tehdä omistuksen näkyvämmäksi ihmisten arjessa ja kannustaa osakkeenomistajiamme keskittämään ostoksiaan K-ryhmän kauppoihin tarjoamalla heille hyviä henkilökohtaisia etuja,” toteaa Keskon sijoittajasuhdejohtaja Hanna Jaakkola.


Kaksi tapaa päästä Parhaan Asiakkaan etujen piiriin

Parhaan Asiakkaan edut on saanut tähän asti käyttöönsä, jos oman Plussa-talouden ostot K-ryhmän kaupoista ovat ylittäneet vuodessa 6 000 euroa. Omistajan K-Plussan myötä samat edut saa jatkossa käyttöönsä myös silloin, jos henkilön ostot vuodessa ovat vähintään 3 000 euroa ja henkilö omistaa lisäksi ainakin 100 Keskon osaketta. Parhaan Asiakkaan edut saa jatkossakin käyttöönsä myös 6 000 euron vuosiostoilla ilman osakeomistusta.

Lisätietoa Omistajan K-Plussasta ja liittymisohjeet löytyvät osoitteesta www.plussa.fi/omistaja


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös