Janne Virtanen Keskon Varsinais-Suomen ja Hämeen alueen aluejohtajaksi

Janne Virtanen aloittaa Keskon Varsinais-Suomen ja Hämeen alueen aluejohtajana 1.11.2023.

Janne Virtanen siirtyy tehtävään Varsinais-Suomen liiton edunvalvontajohtajan tehtävästä. Nykyinen aluejohtaja Mika Sivula siirtyy Keskon Etelä-Suomen alueen aluejohtajaksi.

Paimiossa asuva Janne Virtanen on koulutukseltaan diplomi-insinööri ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus maakunnallisesta vaikuttamis-, suunnittelu- ja aluekehitystyöstä sekä erinomaiset yhteistyöverkostot alueen sidosryhmiin ja päättäjiin. Keskon Varsinais-Suomen ja Hämeen alueeseen kuuluvat Varsinais-Suomen, Ahvenanmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen maakunnat.

”Varsinais-Suomen ja Hämeen alue on Keskolle tärkeä toiminta-alue ja on hienoa saada Mika Sivulan työtä jatkamaan Janne Virtanen. Hänellä on jo valmiiksi hyvät yhteistyöverkostot alueen sidosryhmiin, kunnallisiin päätöksentekijöihin ja mediaan. Janne Virtasen johdolla vahvistamme sekä edistämme Keskolle tärkeitä kauppapaikkainvestointeja alueella ja vahvistamme alueellista sidosryhmätyötä”, kertoo Keskon Kauppapaikat ja kauppiastoiminnot -yksikköä johtava Nuutti Rantatupa.

”Kesko kaupan alan edelläkävijänä luo minulle upean mahdollisuuden päästä hyödyntämään pitkää vaikuttamistyön kokemustani uudella alalla ja uudesta näkökulmasta. Suuntaan haasteisiin innolla”, arvioi Janne Virtanen.

Janne Virtanen raportoi tehtävässään Kauppapaikat ja kauppiastoiminnot -yksiköstä vastaavalle johtajalle Nuutti Rantatuvalle sekä Keskon viestintäjohtaja Karoliina Partaselle.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös