15 uutta työpaikkaa Oulun seudulle autoalalle – K-Auto avaa uuden vaihtoautomyymälän Ouluun

Oulun seudun käytettyjen autojen tarjonta kasvaa, kun K-Auto avaa uuden vaihtoautomyymälän Ouluun Oulunportin autokauppakeskittymään keväällä 2023. Uudessa myymälässä asiakkaille tarjotaan paikan päällä 300 auton valikoima laajasti eri merkeiltä ja ostettavissa on myös koko K-Auton noin 2 500 vaihtoauton valtakunnallinen valikoima. Uusi vaihtoautomyymälä tarjoaa työpaikkoja ja mahdollisuudet hyviin ansioihin 15 autoalan ammattilaiselle tai sellaiseksi haluavalle: tavoitteena on palkata myymälään kaksi myyntipäällikköä ja 13 automyyjää.

Oulunportin uuden vaihtoautomyymälän valikoima rakennetaan paikallisten tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Autoalan ammattilaisille tai sellaiseksi haluaville K-Auton vaihtoautomyymälässä työskentely tarjoaa erittäin kilpailukykyisten ansioiden lisäksi mahdollisuuden päästä mukaan autokaupan kiinnostaviin uudistuksiin.

”Autoilun osalta elämme todella kiinnostavia aikoja. Auton ostaminen tänä päivänä on digitaalisissa kanavissa asioinnin ja myymälässä vierailun saumaton liitto. Meille on arvokasta olla Oulun seudulla fyysisesti läsnä, vaikka monet haluavat ostaa auton jo täysin digitaalisesti. Asiakkaamme arvostavat osaavia automyyjiä, joiden apua tarvitaan ehdottomasti siihen, että laajasta autovalikoimasta löytyy juuri asiakkaan tarpeisiin ja budjettiin sopiva yksilö olipa kyseessä sitten polttomoottori- tai sähköauto”, kertoo K-Auton vaihtoautoista vastaava liiketoimintajohtaja Ilkka Virtanen.

Tällä hetkellä käytettyjen autojen osalta erityisen kysyttyjä ovat pienipäästöiset ja vähän ajetut autot eri hintaluokissa käyttövoimasta riippumatta. Oulun uudessa myymälässä voi tutustua noin 300 vaihtoauton valikoimaan paikan päällä. Myymälästä on myös ostettavissa koko K-Auton noin 2 500 vaihtoauton valtakunnallinen valikoima ja tätä valikoimaa kasvatetaan jatkuvasti. Valikoimiin kuuluvat myös hyötyautot niin yritys- kuin yksityisasiakkaille.

Automyyjillä mahdollisuudet erittäin hyvään palkkaan ja työsuhde-etuihin

Oulun uuden vaihtoautomyymälän myyntipäälliköt ja automyyjät rekrytoidaan paikallisesti. Ensimmäisenä julkiseen hakuun ovat auenneet myyntipäällikköjen paikat. Myöhemmin loppuvuoden aikana haettaviksi tulevat automyyjien paikat.

”Harva tietää, että K-Autolla automyyjä tienaa kaikkiaan keskimäärin yli 4000 euroa. Meillä automyyjän palkka muodostuu pohjapalkasta, merkittävästä provisio-osuudesta ja vapaasta autoedusta. Osaavat myyjät voivat päästä vielä merkittävästi parempiin ansioihin”, Virtanen kertoo.

Parhaat automyyjät ovat ihmisten kohtaamisen, palvelualan ja myynnin ammattilaisia, eikä aiempaa kokemusta autobisneksestä välttämättä tarvita. K-Auto kouluttaa uudet vaihtoautomyymälän myyjät tulevaisuuden autoilun asiantuntijoiksi.

”Olennaista on aito kiinnostus asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Me opetamme kyllä tarvittavat tiedot autoihin ja brändeihin liittyen. Automyyjän työ on tiimityötä kivassa yhteisössä ja kehittymismahdollisuuksia on paljon”, Virtanen jatkaa.

K-Auton vaihtoautoliiketoimintaa rakennetaan yrityksen strategian mukaisesti itsenäisenä ja markkinaehtoisena liiketoimintana. Digitaalisten kanavien lisäksi osa tätä kokonaisuutta on maanlaajuisen myymäläverkoston rakentaminen, jotta K-Auto voi palvella asiakkaitaan koko Suomessa. Tiivis ja vahva yhteistyö itsenäisten jälleenmyyjien kanssa eri puolilla Suomea jatkuu ennallaan K-Auton maahantuomien uusien autojen myynnissä sekä huoltopalveluiden osalta.

K-Auton uuden vaihtoautomyymälän osoite on Visiolinja 27, Oulu.

 

Myyntipäällikköjen työpaikkailmoitukset:
www.kesko.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös