Helsingin Kruunuvuorenrantaan avautuu torstaina odotettu K-Market

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 20.4.2022 K-Market Kruunuvuorenranta avautuu torstaina 21.4.2022 klo 10. Alueelle on kovasti odotettu ja toivottu oman kylän kauppaa, joka pääsee täyttämään asiakkaiden toiveet ja tarjoamaan upeat ruokakaupan palvelut. K-kauppiaina kaupassa toimivat Joonas ja Ronja Purolinna.

Asiakastoiveita satamäärin

Kauppiaat ovat keränneet asiakastoiveita uutta kauppaa varten. Niitä tulikin eri kanavia pitkin noin 700. Toiveissa korostuivat erilaiset ruokavalinnat; vegeä, gluteenittomia tuotteita, tuoreita marjoja ja kalaa sekä erilaiset herkuttelujuustot ja erikoisoluet. ”Paljon pystyimme toiveita jo toteuttamaan ja niitä voi edelleenkin esittää”, Joonas kertoo. ”Muun muassa laajaa kahvivalikoimaa toivottiin ja voinkin esitellä yllätyksen kahvin ystäville. Helsingin Paahtimo on valmistanut meille oman kahvin nimeltä Kruunis. Sitä saa vain meiltä sekä papuina että jauhettuna.”

Joonas iloitsee, että kauppa kokonaisuutena on onnistunut. ”Jo heti sisäänkäynnissä vastaanottaa upea hedelmä- ja vihannesosastomme. Koko tuorepuoli on meille iso ylpeyden aihe. Olemme iloisia siitä, että voimme tehdä oikeaa ruokakauppaa isoimmillekin ostoksille.” Hedelmä- ja vihannesosastoa ovat olleet rakentamassa Joonaksen kasvattajakauppiaat Anne ja Pasi Saarinen K-Supermarket Kasarmista. ”Saarisille iso kiitos avusta ja neuvoista!”, Joonas kiittelee.

K-Market Kruunuvuorenrannan valikoimia täydentää eri ravintoloiden kanssa tehtävä yhteistyö. Tokyo55 toimittaa kauppaan tuoreita sushituotteita, Mamma Rosa puolestaan ravintolatason annoksia sesongin mukaan vaihtelevalla valikoimalla ja Anton&Anton tuo omat valmisateriansa.

K-Market Kruunuvuorenrannan työpaikat kiinnostivat

Kauppaan tuli työhakemuksia noin 130. ”Olimme positiivisesti yllättyneitä hakemusten määrästä ja useita tuli tästä kaupan lähialueelta. Meitä ahkeroi täällä minun ja Ronjan lisäksi seitsemän työntekijää. Henkilökuntamme on yhdistelmä kaupan alan huippuammattilaista ja nuoria nousevia tähtiä”, Joonas kehaisee.

Kauppa on avoinna arkisin klo 6.30 – 22.00, lauantaisin 8.00 – 22.00 ja sunnuntaisin 9.00 – 21.00. Lisäpalveluina löytyvät Veikkauksen On Line-palvelut, Postin pakettiautomaatti ja Matkahuollon pakettipalvelut.

”Haluamme Ronjan ja henkilökuntamme kanssa toivottaa kaikki Kruunuvuorenrannan ja lähialueiden asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan uuteen kauppaamme. Olemme siitä kovasti ylpeitä ja meille on sydämen asia palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla”, lähettää Joonas terveisensä avauksen kynnyksellä.

Takaisin ylös