Alisa Hodzic Turun K-Market Portsasta on Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2022 Turun K-Market Portsassa työskentelevä Alisa Hodzic on K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun finalisti.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä ennätykselliset 2694 kpl.

Alisa on työssäänkin täysin oma itsensä

Alisa kertoo, että hän sai tiedon finaalipaikasta kauppiaalta. ”Menin ihan sanattomaksi! Ja siitä tuli niin hyvä mieli ja päivä parani entisestään. Olen oikein otettu tästä asiasta ja kiitollinen kaikille minua äänestäneille.” Illalla kotiin mentyään Alisa kirjoitti asiasta omaan päiväkirjaansa: ”Silloin tuli itku silmään”, hän tunnustaa.

Alisa kertoo olevansa työssään kuin muuallakin täysin oma itsensä. ”Meillä on järjettömän hyvä työyhteisö, jossa saa olla juuri sellainen kuin on. Työilmapiiri on meillä todella hyvä”, hän kiittelee.

Alisa on syntyisin Ilomantsista ja hän on ollut kaupan työssä melkein viisi vuotta. Hänen perheeseensä kuuluu avopuoliso Antti ja 1,5-vuotias kultainennoutaja Koda. Päiväkirjan kirjoittamisen lisäksi hän ulkoilee koiran kanssa luonnossa.

Alisa on mukana alueen ihmisten kahvipöytäkeskusteluissa

Alisa oli saanut perusteluita asiakkailta ja työkavereilta Vuoden kaupan työntekijäksi. Palautteissa hehkutetaan Alisan iloisuutta ja positiivisuutta. Hän huomioi jokaisen ja Alisan asiakaspalveluasenne saa tulemaan kauppaan vähän kauempaakin. Eräässä palautteessa kerrotaan, että hän on mukana alueen kahvipöytäkeskusteluissa ja häntä tullaan varta vasten tervehtimään. ”Poikkeuksellisen iloinen ja superystävällinen kassa. Piristää synkimmän päivän ja pistää miettimään omaa asennetta”, todetaan Alisasta.

K-duuni Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun kriteerit

K-ryhmän kaupan työntekijä, joka on tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan lauantaina 5.11.2022 Helsingissä K-Team Päivillä.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös