Voitto Joensuun Reijolaan! Merike Eskelinen K-Market Reijolasta on Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun voittaja

K-RYHMÄ ALUTIEDOTE 10.11.2021 K-Market Reijolassa Joensuussa työskentelevä Merike Eskelinen on voittanut K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä-kilpailun. Voittaja julistettiin lauantaina 6.11. K-Team Live-virtuaalitapahtumassa.

K-duuni-kilpailussa etsittiin Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden kaupan työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Ehdotuksia tuli yhteensä 1685 kpl.

Uskomaton juttu, kommentoi Merike ja kiittää työkavereitaan

Voittajien julkistusta seurattiin lauantaina yhdessä kauppiaiden ja työkavereiden kanssa. ”Kun voittaja julkistettiin niin ajattelin, että ei voi olla totta ja fiilis tuntui koko kropassa”, Merike kertoo. ”Sitten riemuittiin ja kiljuttiin. Olen saanut paljon onnitteluviestejä monista eri kanavista.”

”Olen todella otettu tästä voitosta ja saan siitä paljon tsemppiä työelämään. Kiitos kaikille työkaverilleni, meillä on hieno työporukka, ja koska teemme töitä tiiminä, niin palkinto on myös heille”, Merike kiittelee. ”Asiakkaat myös ovat tuoneet ilmi, että tämä on koko Reijolan yhteinen hieno juttu.”

Luonnostaan asiakaspalvelija

Merike oli saanut ylistäviä kommentteja häntä tähän kilpailuun ehdottaneilta. Palautteissa nousivat esiin iloisuus, ystävällisyys ja asiakaspalvelutaidot. Erään asiakkaan päivää hän piristää positiivisella olemuksellaan ja toinen asiakas kertoi valitsevansa ostopaikakseen K-Market Reijolan Meriken vuoksi. ”Ihan paras myyjä! Asiakaspalvelija luonnostaan.”

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä on, joka tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Takaisin ylös