Merike Eskelinen K-Market Reijolasta on Vuoden kaupan työntekijä -kilpailun finaalissa

K-Market Reijolassa Joensuussa työskentelevä Merike Eskelinen on K-ryhmän K-duuni-kilpailun Vuoden kaupan työntekijä- sarjan finalisti.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden kaupan työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Ehdotuksia tuli yhteensä 1685 kpl.

Finaalipaikka veti sanattomaksi

Merike kertoo, että kauppiaan ilmoitettua hänelle K-duuni-kilpailun finaalipaikasta, hän meni sanattomaksi. ”Tuli kyllä ihan epätodellinen olo. Minulle oli täysi yllätys, että olin kilpailussa mukana mutta enpä pane tätä kyllä pahakseni”, toteaa Merike hauskasti. Hän on tullut kaupan työhön K-Market Reijolaan 2013. ”Teen monipuolisesti kaikkia kaupan töitä ja lisäksi vastuualueenani on posti”, hän kertoo työstään. ”Tykkään olla ihmisten kanssa ja meillä on täällä Reijolassa ihan mahtava työporukka! Saan olla oma itseni ja tehdä mieleistä työtä.”

Vapaa-ajalla Meriken tapaa useita kertoja viikossa salibandykentältä. Hän pelaa FB Factorin naisten edustusjoukkueessa.

Luonnostaan asiakaspalvelija

Merike oli saanut ylistäviä kommentteja häntä tähän kilpailuun ehdottaneilta. Palautteissa nousivat esiin iloisuus, ystävällisyys ja asiakaspalvelutaidot. Erään asiakkaan päivää hän piristää positiivisella olemuksellaan ja toinen asiakas kertoi valitsevansa ostopaikakseen K-Market Reijolan Meriken vuoksi. ”Ihan paras myyjä! Asiakaspalvelija luonnostaan.”

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä on tyyppi, joka on tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan la 6.11.2021 K -Team Live-virtuaalitapahtumassa.

Takaisin ylös