Mari, Mika ja Merike ovat K-duuni-kilpailun 2021 voittajat

Mari ja Mika Mustonen Rovaniemeltä ovat vuoden K-työnantajakauppiaat ja Merike Eskelinen Joensuusta on vuoden K-työntekijä. K-duuni-kilpailun finalistit julkistettiin K-ryhmän yhteisessä virtuaalitapahtumassa K-Team Livessä 6.11.2021.

K-Supermarket Kauppatorin kauppiasyrittäjäpari Mari ja Mika Mustonen saivat tunnustusta muun muassa palautteen antamisesta: ”Meillä on niin HUIPPU KAUPPIAS PARISKUNTA jotka pitää meistä huolta. He osaavat tsempata porukkaa ja antaa myös kiitosta. Olemme yhtä perhettä. Asiakkaatkin sanovat, että on ku kotiin tulisi, kun tulevat meille kaupoille. Meillä jaetaan ilot ja surut.”

K-duuni-kisan työntekijäsarjan voittanut Merike Eskelinen työskentelee myyjänä K-Market Reijolassa Joensuussa. Meriken asennetta kehuttiin muun muassa seuraavasti: ”Merike jaksaa aina tervehtiä iloisena ja hymyssä suin. Hän piristää päiviäni, kuin varmasti monen muunkin, positiivisella olemuksellaan. Ei ole ainakaan vielä vastaan tullut yhtä mukavaa työntekijää!”

Lämpimät onnittelut voittajille!

 

K-duuni-kilpailussa etsitään vuosittain K-ryhmän vuoden työnantajakauppiasta ja kaupan työntekijää. Ehdokkaina olivat kaikki K-ryhmän kauppojen K-kauppiaat ja työntekijät, ja ehdokkaita voivat esittää niin asiakkaat kuin K-ryhmäläisetkin. Tänä vuonna kilpailuaikana 1.8. – 12.9.2021 saatiin yhteensä 1 685 ehdotusta, joista kauppiassarjaan tuli 792 ja työntekijäsarjaan 893 ehdotusta. Molempien sarjojen voittajat julkistettiin K-ryhmän yhteisessä K-Team Live-virtuaalitapahtumassa 6.11.2021.

Takaisin ylös