Niin etätyössä kuin myymälöissä ja varastoissa on kaivattu poikkeusvuoden aikana yhteisiä ruokahetkiä työkavereiden kanssa. K:laisten vappuaamiainen osoittautuikin kaivatuksi piristykseksi järjestyksessään toiseen poikkeuskevääseen: linjoilla ja yhdessä kokkailemassa oli satoja K:laisia eri puolilta Suomea.
K-ryhmässä kokeillaan kevään aikana erilaisia tapoja pitää yhteyttä virtuaalisesti. K:laiset pääsevät kevään aikana vielä yhdessä ulkoilemaan sekä istuttamaan kevätvihreitä.
Uppomunat onnistuivat ja tunnelma oli katossa
Yhteisen kokkailuhetken aamiaismenu koostui tietenkin vappuherkuista: K:laiset pääsivät opettelemaan ammattikokin johdolla parsatoastin ja uppomunan valmistusta sekä nostamaan juhlan kunniaksi maljan pirskahtelevalla vappumocktaililla.
Yhteisen kokkailuhetken ohjasi Mitä tänään syötäisiin -ohjelmassakin esiintyvä kokki Linnea Vihonen. Ohjelmaa kuvataan K-ryhmän pääkonttorilla K-Kampuksella.
Lopuksi syötiin yhdessä ja juteltiin etävapun tunnelmista.
Osallistujat olivat yhtä mieltä, että vappufiilis löytyi myös virtuaalisesti ja yhteinen ruokahetki onnistui isommallakin porukalla.
”Ensimmäinen uppomuna ikinä ja onnistuin!” ”Upeita annoksia - uppikset kyllä kruunaavat aamun!”, ”Hieno tapahtuma, näitä lisää😍”, kommentoivat K:laiset yhteistä kokoontumista.
K:laiset ovat jakaneet vappu- ja kokkaustunnelmiaan myös sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #KKokoontuu. Näissä tunnelmissa K:laiset toivottavat hyvää vappua kaikille!