Jyri Metsälä K-Rauta Vantaanportista on Vuoden työnantajakauppias-kilpailussa finaalipaikalla

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 7.10.2021 K-Rauta Vantaanportin kauppias Jyri Metsälä on K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä 1685.

Finaalipaikka heti ensimmäisenä toimintavuotena

Jyrille finaalipaikka oli yllätys. ”Olihan tieto finaalipaikasta sille päivälle melkoinen piristysruiske. Loppupäivän tuntui siltä, että meno oli lentoa”, hän muistelee. ”Olen saanut kasvattajakauppiaaltani hyvät pohjat siihen, miten kauppaa pyöritetään”, Jyri kertoo. ”Haluan kohdella kaikkia kuten itseäni toivoisin kohdeltavan ja arvostaa jokaista työntekijääni.” Jyri on toiminut vuoden verran K-Rauta Vantaanportissa kauppiaana ja sinä aikana on tehty paljon muutoksia ja eletty muutenkin poikkeusaikaa. Vantaanportti on hänen toinen kauppansa.

Jyri on tuonut K-Rauta Vantaanporttiin uusia tuulia

Jyrin saamissa palautteissa kiitetään sitä, että hän on helposti lähestyttävä ja erittäin mukava. Kovasti on myös arvostettu sitä, että hän on tuonut uusia tuulia kaupalle ja saanut siitä henkilökunnankin innostumaan. Eräässä palautteessa todettiin, että Jyri on empaattinen ja aina hyvällä tuulella.

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jonka kaupassa on ilo asioida. Kaupassa voi  aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan la 6.11.2021 K -Team Live-virtuaalitapahtumassa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös