Juuso Vähäsoini on Vuoden kaupan työntekijä-finalisti

Helsinkiläisen K-Rauta Lanternan osastopäällikkö Juuso Vähäsoini on K-ryhmän K-duuni-kilpailun Vuoden kaupan työntekijä-sarjan finalisti.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden kaupan työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Ehdotuksia tuli yhteensä 1685 kpl.

Juuso on aina oma itsensä

Juuso kertoo, että finaalipaikka tuli täytenä yllätyksenä. ”Hieno juttuhan tämä on. Olen aina oma itseni ja teen parhaani kussakin tehtävässä.” Hän sanoo tekevänsä työtään rennosti ja saaneensa syntymälahjaksi hyvät puhelahjat.

K-Rauta Lanternaan hän on tullut 2015 opiskelujen kautta työharjoitteluun ja siitä saakka hän on ollut jollain tapaa talon kirjoilla. ”Armeijan kävin välillä ja sitten palasin takaisin.” Nykyään hän toimii osastopäällikkönä piha- ja puutarhaosastolla ja suorittaa työn ohessa lähiesimiehen ammattitutkintoa.

Kohtelias supliikkimies

Juuson saamissa palautteissa nousee esiin hänen tapansa toimia kohteliaasti ja innostuneesti. Asiakkaat ovat iloisia vaikka käyttävät runsaasti rahaa ostoksiinsa. Myös Juuson supliikkitaitoja kehutaan. ”Kauppamiehen vikaa.” oli eräs palaute. Työkaverit kiittelevät hänen auttamishaluaan yli osastorajojen. ”Työkavereiden ja asiakaspalautteiden suosikki”, hänestä kommentoidaan.

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-ryhmän Vuoden kaupan työntekijä on tyyppi, joka on tehnyt positiivisen vaikutuksen. Henkilö saa sekä asiakkaiden että työkavereidensa suut hymyyn ja osoittaa ensiluokkaista asiantuntijuutta tai palveluhenkisyyttä.

Molempien sarjojen voittajat julkistetaan la 6.11.2021 K -Team Live-virtuaalitapahtumassa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös