Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa

K-RYHMÄ ALUETIEDOTE 8.10.2021 Espoolaisen K-Supermarket Lasihytin ja K-Market Kauklahden kauppiaat Erkki Zaiedman ja Eija Voutilainen ovat K-ryhmän Vuoden työnantajakauppias-kilpailun finaalissa.

K-duuni-kilpailussa etsitään Vuoden työnantajakauppiasta ja Vuoden työntekijää. Kilpailu on ollut kaikille avoin ja molempiin sarjoihin ovat asiakkaat ja K-ryhmän työntekijät voineet ilmoittaa ehdokkaitaan. Molempien sarjojen finaaleihin valittiin kolme finalistia. Ehdotuksia tuli yhteensä 1685.

Välittäminen ja aitous valttikortteina

Kauppias Erkki Zaiedman tunnustaa, että finaalipaikasta tiedon saamisen jälkeen oli epätodellinen olo. ”Olemme aloittaneet kauppiasuramme K-Market Kauklahdessa, jossa oli 10 hengen työporukka, ja nyt meillä on kahdessa kaupassa lähemmäs 100 työntekijää. Olemme iloisia siitä, että olemme pystyneet väen lisääntyessä silti välittämään mahdollisimman monelle kaupoissamme työskentelevälle, että olemme aidosti kiinnostuneita heistä.” Erkki ja Eija kertovat, että heillä on kolmen kohdan filosofia henkilökunnan kanssa toimimisessa: välittäminen, reiluus ja ennakoiva ristiriitatilanteisiin puuttuminen. ”Näillä saamme jo hyvin pidettyä paletin kasassa.”

Vapaa-aikana kauppiaspariskunta tekee irtiottoja tutustumalla uusiin paikkoihin mahdollisuuksien mukaan. ”Viimeksi olimme Inarijärvellä ja varattuna on myös matka lähialueelle”, Erkki kertoo. 

Helposti lähestyttävä ja sydämellinen kauppiaspariskunta

Erkin ja Eijan saamissa palautteissa heitä kiitetään siitä, että he omalla esimerkillään osoittavat hyvää palveluasennetta ja yhdenvertaista kulttuuria. He haluavat kehittää kauppaansa ja ympäristöä sekä työllistää alueen nuorisoa. He arvostavat henkilökuntaansa ja asiakkaitaan. Henkilökunnan ja asiakkaiden on helppo lähestyä heitä ja mennä juttelemaan. Eräässä palautteessa tuotiin esille hellyttävä seikka: ”Ovat ystävällisiä lapsille.”

K-duuni-kilpailun kriteerit

K-kauppias, jonka kaupassa on ilo asioida. Kaupassa voi  aistia hyvän työilmapiirin ja sieltä saa hyvää ja asiantuntevaa asiakaspalvelua. K-kauppias on vastuullisella toiminnallaan edistänyt oman työyhteisönsä hyvinvointia.

Molempien sarjojen voittajat julistetaan la 6.11.2021 K -Team Live-virtuaalitapahtumassa.


Oliko sisältö hyödyllinen?
KYLLÄ
EI

Takaisin ylös