KKV hyväksyi Keskon ja Kalatukku E. Erikssonin yrityskaupan

Kesko kertoi 1.6.2018 Reinin lihan ja Kalatukku E. Erikssonin liittymisestä tukkukauppa Kesproon. Kalatukku E. Erikssonin osalta yhdistyminen edellytti Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän. KKV hyväksyi yrityskaupan 27.6.2018 ja kaupan päätös järjestettiin 2.7.2018. Asiakkaat pääsevät syksystä alkaen hyödyntämään täysipainoisesti laajentunutta valikoimaa.

– Ensimmäiset palautteet molempien yritysten kuin myös Kespron asiakkailta ovat olleet erittäin positiivisia. Laadukkaiden tuoretuotteiden valikoiman lisääntyminen on otettu erittäin tervetulleena uudistuksena, Kespron johtaja Mika Halmesmäki toteaa.

– Saimme Kesproon sellaista tuoretuotteiden laatuosaamista, jota meillä ei ole aikaisemmin ollut. Pääsemme tarjoamaan asiakkaillemme täysipainoisesti markkinoiden kattavimman tukkuvalikoiman, kertoo Halmesmäki.

– Reinin lihan ja Kalatukku E. Erikssonin nykyisten asiakkaiden osalta ei tapahdu yrityskaupassa muutoksia. Nykyisiä asiakkaita palvellaan samalla joustavuudella ja laadulla kuin aiemminkin, sanoo Halmesmäki.

Seuraavaksi Kalatukku E. Erikssonin ja Reinin lihan laatutuotteet tuodaan vähitellen kaikkien suomalaisten ravintola-asiakkaiden ulottuville. Molemmat yritykset pystyvät tulevaisuudessa hyödyntämään Kespron tehokasta logistiikkaa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Laajemman asiakaskunnan saataville tuotteet saapuvat syksyn aikana.

Keskon lehdistötiedote 1.6.2018 ”Kesko ostaa Reinin lihan ja Kalatukku E. Erikssonin”:
https://www.kesko.fi/media/uutiset-ja-tiedotteet/lehdistotiedotteet/2018/kesko-ostaa-reinin-lihan-ja-kalatukku-e.-erikssonin/

Lisätietoja:
Mika Halmesmäki, johtaja, Kespro, puh. 050 502 3582

Kespro on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-toimialan (Foodservice) tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa. Kespro on osa K-ryhmää. www.kespro.com

Takaisin ylös