Muutos Keskon konsernijohtoryhmässä

Kesko Oyj:n talous- ja rahoitusjohtaja, CFO Jukka Erlund on ilmoittanut siirtyvänsä pois Keskon palveluksesta ja aloittavansa Fazer-konsernin talous- ja rahoitusjohtajana. Erlund on toiminut Keskon talous- ja rahoitusjohtajana sekä konsernijohtoryhmän jäsenenä marraskuusta 2011 lähtien. Hän lopettaa nykyisessä tehtävässään elokuuhun 2024 mennessä. Yhtiö on aloittanut hänen seuraajansa haun.

"Jukka Erlund on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran Keskossa vuodesta 2004 lähtien. Hänen roolinsa on ollut keskeinen Keskon kasvussa, strategisessa uudistamisessa ja kansainvälistymisessä. Kiitän Jukkaa lämpimästi hänen panoksestaan yhtiön strategian menestyksekkäässä toteuttamisessa sekä aktiivisesta roolistaan konsernijohtoryhmässä ja toivotan hänelle mitä parhainta menestystä tulevassa tehtävässään", pääjohtaja Jorma Rauhala sanoo.

"On ollut etuoikeus saada olla mukana rakentamassa Keskon menestystarinaa viimeiset 20 vuotta. Muutos perinteisestä vähittäiskaupasta kansainväliseksi, moderniksi ja fokusoituneeksi kauppakonserniksi on ollut viimeisten vuosien aikana suuri ja on ollut hienoa olla tekemässä tätä muutosta. Haluan toivottaa Keskolle menestystä myös jatkossa sekä kiittää kaikkia kollegoitani antoisasta yhteistyöstä vuosien varrella”, Jukka Erlund toteaa.

Erlundin vastuualueeseen ovat kuuluneet talous- ja rahoitusasioiden lisäksi mm. Kesko-konsernin tietohallinto, yritysjärjestelyt ja sijoittajasuhteet.

Lisätietoja antaa Jukka Erlund, talous- ja rahoitusjohtaja, CFO, puh. 010 53 22113, sähköposti jukka.erlund@kesko.fi

Kesko Oyj

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesko.fi

Takaisin ylös