Muutoksia Keskon konsernijohtoryhmässä

Keskon talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO) ja konsernijohtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.6.2024 alkaen KTM Anu Hämäläinen (58). Kuten Kesko kertoi pörssitiedotteessa 15.2.2024, siirtyy yhtiön nykyinen talous- ja rahoitusjohtaja Jukka Erlund Fazer-konsernin talous- ja rahoitusjohtajaksi.  

Anu Hämäläinen siirtyy uuteen tehtäväänsä Kesko-konsernin talouspalveluista ja rahoituksesta vastaavan johtajan tehtävästä, jossa hän on toiminut vuodesta 2020. Ennen siirtymistään Keskoon Hämäläinen on toiminut muun muassa Wärtsilä Oyj:n talouspalveluista ja rahoituksesta vastaavana johtajana. Hämäläinen on myös Valmet Oyj:n hallituksen jäsen sekä tarkastusvaliokunnan puheenjohtaja.

Keskon lakiasioista ja vastuullisuudesta vastaavaksi johtajaksi ja konsernijohtoryhmän jäseneksi on nimitetty 1.6.2024 alkaen OTK, varatuomari Lasse Luukkainen (46). Luukkainen siirtyy uuteen tehtäväänsä Kesko-konsernin lakiasiainjohtajan tehtävästä. Ennen nykyistä rooliaan Luukkainen on toiminut eri tehtävissä Keskon lakiasiaintoiminnoissa vuodesta 2010 alkaen sekä asianajotoimisto Castren & Snellmanilla.

Keskon vastuullisuudesta ja yhteiskuntasuhteista vastaava johtaja Riikka Joukio on ilmoittanut siirtyvänsä pois Keskon palveluksesta. Joukio on toiminut tässä tehtävässä ja konsernijohtoryhmän jäsenenä huhtikuusta 2021 lähtien.

”Kiitän lämpimästi Jukka Erlundia ja Riikka Joukiota heidän panoksestaan Keskon hyväksi ja toivotan heille menestystä tulevissa tehtävissään", pääjohtaja Jorma Rauhala sanoo.

Lisätietoja:

Jorma Rauhala, pääjohtaja, Kesko Oyj
Yhteydenotot Kesko Oyj:n viestintäjohtaja Karoliina Partasen kautta, sähköposti: karoliina.partanen@kesko.fi, puh. 010 53 20744

Kesko Oyj

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet

www.kesko.fi

Takaisin ylös