Keskon vuosiraportti 2021 on julkaistu

Kesko on tänään julkaissut suomeksi ja englanniksi vuoden 2021 tilinpäätöksen, hallituksen toimintakertomuksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästä (Corporate Governance Statement) ja toimielinten palkitsemisraportin sekä vuosiraportin osion Keskon suunta.

Tilinpäätös sisältää konsernitilinpäätöksen ja emoyhtiön tilinpäätöksen. Muista kuin taloudellisista tiedoista annettava selvitys sisältyy hallituksen toimintakertomukseen.

Vuosiraportin hallinnointia koskevassa osiossa on selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, joka sisältää kuvauksen Keskon konsernihallinnosta, sekä toimielinten palkitsemisraportti.

Keskon suunta -osiossa käydään läpi Keskon strategiaa ja sen toteutusta.

Kesko julkaisee taloudellisen katsauksen European Single Electronic Format (ESEF) raportointivaatimusten mukaisesti XHTML-tiedostona. ESEF-vaatimusten mukaisesti konsernitilinpäätöksen päälaskelmat on merkitty XBRL-merkeillä. Tilintarkastusyhteisö Deloitte Oy on antanut yhtiölle ISAE 3000 -standardin (uudistettu) mukaisen riippumattoman tilintarkastajan kohtuullisen varmuuden antavan raportin Keskon suomenkielisestä ESEF-tilinpäätöksestä. ESEF-tiedosto on tämän tiedotteen liitteenä sekä saatavilla osoitteessa: Vuosiraportit (kesko.fi)

Yllä mainitut raportit ovat tämän tiedotteen liitteenä sekä saatavilla osoitteessa: Vuosiraportit (kesko.fi).

Kestävän kehityksen osio sekä tietotilinpäätös julkaistaan verkkosivuillamme viikolla 10.

Raporteista ei ole saatavilla painettuja versioita.

Lisätietoja antaa sijoittajasuhdejohtaja, Hanna Jaakkola, puhelin 010 53 23540.

Kesko Oyj

JAKELU
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.kesko.fi

Takaisin ylös