Onninen Express -myymälä avautuu Turun Lausteella – laajempi valikoima ja helpompi saavutettavuus

Onnisen tarjoamat palvelut talotekniikan, teollisuuden ja infra-alan ammattilaisille paranevat Turun seudulla, kun Turun Skanssin myymälä muuttaa uusiin tiloihin Turun Lausteelle. Uusi ja entistä suurempi myymälä avautuu asiakkaille maanantaina 11. joulukuuta osoitteessa Taalintehtaankatu 1 D.

Lausteelle avautuva uusi Onninen Express-myymälä on entistä noin kolmanneksen suurempi, eli 1300 neliömetriä. Myymälällä on lisäksi suuri piha-alue, jossa asiakaspysäköinti onnistuu huomattavasti entistä vaivattomammin.

”Lauste on hyvien kulkuyhteyksien päässä oleva kehittyvä alue, johon asiakkaidemme on helppo tulla. Panostamme myymälöissämme siihen, että tavaroiden nouto olisi mahdollisimman sujuvaa ja nopeaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan työhönsä työmailla”, Onninen Express -myymälätoimintojen johtaja Pertti Tuomi kertoo.

Asiakkaat voivat myös yhdistää joustavasti myymäläasioinnin ja Onnisen digitaalisten palveluiden käytön. Tuotteita voi tilata verkkokaupasta 24/7 ja noutaa ne Onninen Express -myymälästä. Tuotteet ovat noudettavissa myymälästä kahden tunnin kuluttua tilauksesta käyttämällä Tilaa ja nouda -pikatilauspalvelua. Usein tilaus on valmis jo puolessa tunnissa. 

Onninen vahvistaa paikallista palveluaan

Onnisen strategiana on vahvistaa läsnäoloaan ja myymälävalikoimaansa paikallisesti, jotta asiakas saa tarvitsemansa tuotteet luotettavasti ja nopeasti.

”Onninen panostaa jatkossakin paikalliseen palveluun. Onninen Express -myymäläverkostoa kehitetään koko ajan, koska haluamme olla läsnä asiakkaittemme arjessa ja tarjota erinomaiset paikalliset palvelut”, Tuomi kertoo.

Turussa Onnisen asiakkaita palvelevat jatkossa Turun Orikedon ja Lausteen Onninen Express-myymälät sekä Raision myymälä. Lausteen myymälässä asiakkaita palvelee neljä Express-myyjää sekä sähkön, LV:n ja ilmastoinnin tuotealueiden tekniset myyjät.

Yhteystiedot:
Onninen Express Turku Lauste
Taalintehtaankatu 1 D, 20750 Turku
Noutomyynti: 020 485 9996
Avoinna: ma–pe klo 07-16

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 55.

Lisätietoja:
Pertti Tuomi, johtaja, myymälätoiminnot, Onninen Express -myymälät, puh. 0400 515 147.

 

Takaisin ylös