Jere Penttilä Keskon Itä-Suomen aluejohtajaksi

Jere Penttilä (YTM, eMBA) aloittaa Keskon Itä-Suomen aluejohtajana 1.6.2022. Penttilä siirtyy Keskoon Riihimäen kaupunginjohtajan tehtävistä.

Keskon Itä-Suomen aluejohtajana Jere Penttilä tulee vastaamaan Keskon sidosryhmätyöstä ja kauppapaikkaverkoston kehittämisestä Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon sekä Etelä-Karjalan maakunnissa.

”Itä-Suomi on Keskolle tärkeä toiminta-alue, ja on hienoa saada juuri Jere Penttilä vetämään toimintaamme tällä alueella. Penttilällä on vahva tausta Itä-Suomessa, pitkä kokemus kuntajohdon tehtävistä ja laaja yhteiskunnallinen verkosto. Penttilän johdolla vahvistamme rooliamme Itä-Suomessa edelleen. Tässä yhteydessä haluan kiittää myös tämän vuoden aikana eläkkeelle siirtyvää Itä-Suomen nykyistä aluejohtajaa Jari Kuosmasta arvokkaasta panoksesta Keskon hyväksi”, sanoo Keskon viestinnästä, brändistä ja aluetoiminnoista vastaava johtaja Karoliina Partanen.

Jere Penttilä on työskennellyt aiemmin Itä-Suomessa muun muassa Kontiolahden ja Pyhäselän kunnanjohtajana sekä Joensuun kaupungin liiketoimintajohtajana ja suunnittelujohtajana. Kaikkiaan hänellä on lähes 20 vuoden kokemus johtotehtävistä kuntasektorilla.

Takaisin ylös