Ruokaostokset kotiovelle jopa muutamassa kymmenessä minuutissa: K-ryhmä ja Wolt laajentavat yhteistyötään Vantaalla

Ruoan verkkokaupan pikatoimitukset kasvattavat suosiotaan ja pian ne ovat saatavilla laajemmin myös Vantaalla, kun K-Market Louhela aloittaa pikatoimitusten tarjoamisen. Wolt-sovelluksen kautta tilattavissa olevaan valikoimaan sisältyy kattavasti tuotteita kaupan eri tuoteryhmistä. Tilausten ripeästä toimituksesta kaupalta asiakkaiden kotiovelle vastaavat Woltin lähettikumppanit.

”Ruoan verkkokauppa kehittyy Suomessa kovaa vauhtia, ja samalla sen palvelutavat monipuolistuvat. Pikatoimitukset on otettu pääkaupunkiseudulla asiakkaiden parissa hyvin vastaan ja nyt laajennamme tämän toimitustavan tarjontaa Vantaalla”, Keskon ruoan verkkokaupan ja digitaalisten palvelujen johtaja Antti Rajala kertoo.

Palvelun tarjoamisen Wolt-sovelluksen kautta aloittaa tänään torstaina K-Market Louhela. Jo ennestään pikatoimituksia on tarjonnut Tikkurilan alueelle K-Market Dixi.

“Olemme tehneet yhteistyötä K-Marketien kanssa pääkaupunkiseudulla kesäkuusta alkaen, ja palvelu on ollut hyvin suosittu. On hienoa pystyä helpottamaan ihmisten arkea entistä laajemmalla alueella Vantaalla”, sanoo Woltin Suomen-maajohtaja Henrik Pankakoski.

Tarjolla räätälöity ja kattava valikoima – aiemmat kokemukset ostoskorien sisällöstä yllättäneet

Asiakkaille on tarjolla Woltin kautta 1 500 tuotteen valikoima.

”Olemme pyrkineet rakentamaan siitä asiakkaiden kannalta mahdollisimman monipuolisen ja eri tarpeet huomioivan. Valikoima huomioi eri tuoteryhmät ja erityisesti suosituimmat tuotteet, joiden joukosta uskomme asiakkaiden löytävän nopeasti ja helposti tarvitsemansa”, K-Market Louhelan kauppias Mark Runte kertoo.

Kaupan toimitusalue ulottuu esimerkiksi Myyrmäkeen, Ylästöön, Konalaan ja Länsi-Pakilaan ja toimituksia tehdään seitsemänä päivänä viikossa aamusta iltaan. Toimitusmaksun hinta alkaa 1,90 eurosta ja se noudattaa Woltin yleistä, matkaan perustuvaa porrastettua hinnoittelua. Tuotteiden hinnat ovat kaupan normaalihintoja.

”Odotamme mielenkiinnolla, miten asiakkaamme ottavat palvelun vastaan. Nyt kun ruoan verkkokauppa on asettunut osaksi suomalaisten arkea, sitä hyödynnetään myös laajemmin eri tilanteissa. Pikatoimitukset palvelevat esimerkiksi nopeaan lounastarpeeseen tai viikonloppuherkkujen hankkimiseen mutta myös vaikkapa hetkeen, jossa päivällisen teko olisi alkamassa mutta raaka-aineita uupuu”, Runte toteaa.

”Pikatoimituksella tilattavien ostosten sisältö on ollut meille K-ryhmässä itse asiassa yllätys, sillä oletuksena oli että tilauksissa korostuisivat vahvasti snack-tyyppiset tuotteet tai valmiit ateriat. Virvoitusjuomat, valmisruoka ja makeiset ovat olleet suosittuja, mutta yksittäisissä tuotteissa korostuvat myös esimerkiksi jauheliha, kurkku, avokado, banaani ja tomaatit, eli hyvin arkiset tuotteet”, Rajala vahvistaa.

Takaisin ylös