Kespro avaa Astiatukun showroomin Helsingin Tukkutorille

Kespro vahvistaa rooliaan astiatukkurina ja avaa foodservice-alan ruoanlaitto- ja astiatuotteiden esittelyyn tarkoitetun showroomin Helsingin Tukkutorille. Showroom palvelee Kespron foodservice-asiakkaita valtakunnallisesti.

”Astioilla ja kattauksella on yhä merkittävämpi rooli luotaessa uusia ravintolakonsepteja. Showroomissa esittelemämme inspiroivassa miljöössä Kespron ruoanlaiton ja kattauksen tuotteita, sekä alan viimeisimpiä trendejä”, kertoo Astiatukku Kesprosta vastaava osto- ja myyntipäällikkö Niina Lindman.

”Astiatukkumme showroom on tarkoitettu tukemaan foodservice-alan ammattilaisten päätöksentekoa astiahankinnoissa. Tukkutori on Helsingin monipuolisen ravintolakulttuurin keskittymä, joten showroomin sijainti alueella on luonteva tapa tavoittaa alan ammattilaiset”, kertoo Lindman.

Showroomin tuotteistuksen ytimen muodostavat Kespron oman maahantuonnin astiastot sekä valittujen yhteiskumppanien tuotteet. Kespro myy yksinoikeudella Suomessa esimerkiksi laadukkaita ja ravintola-alan arvostamia Figgjo sekä Villeroy & Boch ‑astiatuotemerkkejä.

”Astiastoa ja kattausratkaisuja kehittämällä ravintoloilla on hyvät mahdollisuudet kehittää omaa liiketoimintaansa kannattavammaksi. Oikeilla astioilla ja esillepanoratkaisuilla voidaan esimerkiksi vähentää merkittävästi ravintolan ruokahävikkiä”, kertoo Lindman.

Astiatukku Kespron showroom sijaitsee Helsingin Tukkutorilla osoitteessa Vanha Talvitie 10, B-rappu, 00580 Helsinki. Showroom palvelee asiakkaita räätälöidyin yksityisnäytöin ainoastaan ajanvarauksella 1.10.2021 alkaen.

Kespron aikaisemmat astioiden näyttelytilat sijaitsivat Vantaan Hakkilassa Kespron keskusvaraston yhteydessä. Uuteen showroomiin haettiin vaikutteita Helsingin Bulevardilla sijaitsevasta K-ryhmän rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisten showroom Dekostudiosta.

Takaisin ylös