K-Raudan ihanimmat pintamateriaalit – bloggaajan valinnat esillä Habitare-tapahtumassa

Vuoden tärkein sisustus- ja designtapahtuma Habitare järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä 12. - 16. syyskuuta. K-Rauta on esillä tapahtumassa omalla osastolla 7a100. K-Raudan laajasta pintamateriaalivalikoimasta ajankohtaiset suosikkinsa valitsi muotoilija, sisustusstailaaja Jutta Karihtala.

Monille K-Raudan asiakkaista sisustaminen ja kodin laittaminen ovat intohimo. Suomen suurimman rautakauppaketjun laajoista pintamateriaalivalikoimista valitsi ajankohtaiset suosikkinsa muotoilija, sisustusstailaaja Jutta Karihtala suositusta Oblik-sisustusblogista.

Inspiroivimmat pintamateriaalit nyt:

Cello Hailuoto – tumma kalanruotolaminaatti
Vaaleaa puuta on nähty jo pitkään. Tumman lattian yhteydessä skandinaavisen vaaleat kalusteet ja tekstiilit näyttävät hyvältä eikä yleisvaikutelma jää valjuksi. Cello Hailuoto-laminaatissa on juuri oikea värisävy, ei liian punertava tai harmaanruskea.

Tapetti Anno 4512 Johan – näyttävää joka seinälle
Yleensä näyttävää tapettia käytetään varovaisesti, ja huoneeseen tehdään vain yksi tehosteseinä. Tätä upeaa tapettia voi käyttää kaikissa seinissä! Kuosissa on samaa henkeä kuin valitsemissani laatoissa, ja se sopii yhteen myös Hailuoto-laminaatin kanssa.

Tummanvihreä Cello Kelo-nukkamatto
Matoissa on näkynyt jo pitkään marokkolaishenkisiä kuvioita, mutta yleensä aina vaalealla pohjalla. Tummanvihreä matto näyttää upealta tummalla lattialla ja se on helppo yhdistää moniin maanläheisiin väreihin. Pitkähkö nukka on armollinen käytössä.

Hurmaavat modernit laatat
Laatoissa on nyt kuviota ja muotoja. Rhombus-laattojen värit ovat suomalaiseen kotiin sopivan neutraalit, mutta niiden salmiakkimuodossa on jujua. Trendikäs terrazzo-tyylinen vivahde hurmaa Hummer 10x10 ja Ceppo di Gre Beige -laatoissa. Näillä voi päästää yksilöllisyytensä valloilleen!

”Syksyllä katse kääntyy kodin sisäpuolelle. Laaja kattaus inspiroivia pintamateriaaleja houkuttelee tarttumaan hommiin. Omilla käsillä tekemisen ilo tulee usein pienestä asiasta – kannustan kokeilemaan!”, kehottaa bloggaaja Jutta Karihtala.

Suomen suurin rautakauppaketju K-Rauta kannustaa tekemään itse ja jättämään jälkensä. Habitaressa K-Raudan osastolla kävijä voi koota upeista pintamateriaaleista, kuten laatoista, tapeteista, maalisävyistä ja lattioista yksilöllisen inspiraatiotaulun, moodboardin. Jakamalla kuvan omasta moodboardista Instagramiin hashtageilla #jätäjälkesi ja #krauta kävijä osallistuu K-ryhmän 1 000 euron lahjakortin arvontaan. Voit myös noutaa osastoltamme uuden upean Pinnalla-sisustuslehden.

K-Raudan Habitare-osastolla tapahtuu:

Sisustussuunnittelija Seija Strand paikalla K-Raudan osastolla torstaina 13.9. klo 12-17, perjantaina 14.9. klo 12-17, lauantaina 15.9 klo 11-16 ja sunnuntaina 16.9 klo 11-16.

Bloggaaja Suvi Melender-Lågland on paikalla osastolla torstaina 13.9. klo 10-15.

Katso K-Raudan Habitare-sivut: https://www.k-rauta.fi/habitaressa


Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Reetta Hiltunen, K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kauppa, p. 040 520 9381, reetta.hiltunen@kesko.fi

Takaisin ylös