Keskon ja Oriolan yhteisyritys aloittaa myymälähenkilökunnan rekrytoinnin

Uuden kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ketjun ensimmäiset noin 15 myymälää avataan syksyllä pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun. Ketju rekrytoi nyt lähes sata hyvinvoinnin ammattilaista. Uuden kauppaketjun myötä Suomeen syntyy arviolta jopa 1 000 uutta työpaikkaa.

Keskon ja Oriolan uusi, koko Suomen kattava terveys-, kauneus- ja hyvinvointimyymälöiden ketju avaa ensimmäiset liikkeensä syksyllä. Myymälät tulevat pääkaupunkiseudulle, Turkuun, Tampereelle, Kuopioon ja Ouluun. Syksyllä avattavia liikkeitä varten on käynnistetty noin sadan hyvinvoinnin ammattilaisen rekrytointi.

”Ensiluokkainen asiakaspalvelu on uuden ketjumme kulmakivi. Etsimme ihmisiä, jotka välittävät aidosti asiakkaidemme hyvinvoinnista. Rekrytoitavat henkilöt voivat olla taustaltaan erilaisia hyvinvoinnin ammattilaisia esimerkiksi farmaseutteja, personal trainereita tai estenomeja. Rakennamme kokonaan uudenlaista konseptia, joten osaamista tarvitaan niin terveyden, kauneuden, ravitsemuksen kuin liikunnan aloilta”, kertoo uuden ketjun henkilöstöjohtaja Katja Lee.

Ketjun nimestä, ensimmäisten liikkeiden sijainnista sekä myymälöiden tarkemmasta sisällöstä kerrotaan lisää syyskuussa.

Tavoitteena on rakentaa 100 myymälän ketju ja verkkokauppa, jotka tulevat työllistämään jopa
1 000 työntekijää. Toimintaa suunnitellaan laajennettavan lääkemyyntiin, mikäli apteekkilainsäädäntö muuttuu. Kesko ja Oriola kertoivat yhteisyrityksen perustamisesta viime maaliskuussa

Uuteen ketjuun rekrytoitavat työntekijät syksyllä 2017

  • Helsinki: 5 myymäläpäällikköä, 30+ myyjää
  • Tampere: 2 myymäläpäällikköä, 12 myyjää
  • Turku: 2 myymäläpäällikköä, 12 myyjää
  • Kuopio: 2 myymäläpäällikköä, 12 myyjää
  • Oulu: 1 myymäläpäällikkö, 6 myyjää

Tehtäviin voi hakea täällä.

Lisätietoja:
Henkilöstöjohtaja Katja Lee, 050 433 0001, katja.lee@kesko.fi

Takaisin ylös