Starbucks ja Kesko yhteistyöhön Suomessa

KESKO LEHDISTÖTIEDOTE 21.04.2015 KLO 09.00 1(2)

Starbucks ja Kesko yhteistyöhön Suomessa

Starbucks Coffee Company ja Ruokakesko ovat solmineet lisenssisopimuksen Starbucks-kahviloiden avaamisesta K-kauppoihin eri puolille Suomea. Ensimmäinen kahvila avataan K-citymarket Sellossa Espoossa tänä vuonna. Seuraavia avauksia on suunniteltu keskeisille liikepaikoille myös pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.

- Olemme innoissamme Starbucksin kanssa solmitusta kumppanuussopimuksesta. Haluamme tarjota K-kauppojen asiakkaille uudenlaisen elämyksen luomalla heille tilaisuuden nauttia laadukkaasta kahvilaelämyksestä ruokakaupassa käynnin yhteydessä. Starbucksin toiminnan ydin on ylivoimaisen asiakaskokemuksen luominen. Se on ensiarvoisen tärkeää myös K-kaupoille ja Starbucksia ja Keskoa vahvasti yhdistävä tekijä, sanoo Jorma Rauhala, Keskon päivittäistavarakaupan toimialajohtaja.

- Suomalaiset juovat lähestulkoon eniten kahvia maailmassa, joten tämä on meille loistava mahdollisuus tuoda ensiluokkainen kahvimme suomalaisten kahvinystävien ulottuville. Olemme iloisia kumppanuudesta Keskon kanssa, minkä ansiosta toimintamme Suomessa laajenee. Laadukkaat tuotteet ja palvelu, asiakaslähtöisyys ja vastuullinen toiminta ovat tärkeitä arvoja sekä meille että Keskolle. Starbucks haluaa olla siellä, missä asiakkaatkin ja se tekee Keskosta erinomaisen kumppanin päivittäistavarakaupan sektorilla, toteaa Arjan Oudejans, Starbucks EMEAn Branded Solutionsin johtaja.

Starbucks on sitoutunut tavoittamaan uusia asiakkaita eri puolilla Eurooppaa.  Starbucks avasi Suomen ensimmäisen kahvilansa Helsingin lentoasemalla vuonna 2012; nyt Starbuckseja on lähes 2 200 Euroopassa, Lähi-idässä ja Afrikassa. Kesko on Suomen johtava vähittäiskaupan toimija. Sillä on noin 2 000 kauppaa Pohjoismaissa ja Baltiassa, Venäjällä ja Valko-Venäjällä. Henkilökunnan rekrytointi K-citymarket Sellon Starbucks-kahvilaan käynnistyy huhtikuussa.  

Lisätietoja
Jorma Rauhala, toimialajohtaja, Keskon päivittäistavarakauppa, p. 010 5322 211, jorma.rauhala@kesko.fi
Mika Rautiainen, johtaja, Markkinointi ja konseptipalvelut, p. 010 5322 090, mika.rautiainen@kesko.fi 

Yli 900 K-ruokakaupan asiakastyytyväisyydestä vastaavat K-ruokakauppiaat, joiden kanssa Keskon päivittäistavarakauppa toimii ketjuliiketoimintamallilla. K-ruokakauppojen ketjuja ovat K-citymarket, K-supermarket, K-market ja K-extra. K-ruokakaupat ovat alansa vastuullisimpia maailmassa. Lisäksi vahvuuksia ovat ylivoimaiset tuoreosastot, ammattitaitoinen palvelu, laajimmat valikoimat, suomalaiset tuotteet ja Pirkka. K-ruokakaupat ovat sekä laadukkaita että edullisia. Keskustele kanssamme: #sekäettä

Since 1971, Starbucks Corporation has been committed to ethically sourcing and roasting the highest quality arabica coffee in the world. Today, with stores around the globe, the company is the premier roaster and retailer of specialty coffee in the world. Through our unwavering commitment to excellence and our guiding principles, we bring the unique Starbucks Experience to life for every customer through every cup. To share in the experience, please visit us in our stores or online at Starbucks.com.

Takaisin ylös