Turun VV-Auto Oy siirtyy kokonaan VV-Auto Group Oy:n omistukseen

Aiemmin tehdyn sopimuksen mukaisesti VV-Auto Group Oy ostaa Pirkko Keskisen omistaman 40 prosentin vähemmistöosuuden Turun VV-Auto Oy:stä 31.12.2006.

Yritysjärjestelyyn liittyen Turun VV-Auto Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty KTM Lauri Halminen 1.12.2006 alkaen. Lauri Halminen jatkaa edelleen myös VV-Autotalot Oy:n toimitusjohtajana.

Turun VV-Auto Oy:n autotalonjohtajaksi on nimitetty autotalon nykyinen markkinointijohtaja merkonomi Sami Kivi 1.12.2006 alkaen. Turun VV-Auto Oy:n nykyinen toimitusjohtaja diplomiekonomi Pirkko Keskinen siirtyy Turun VV-Auto Oy:n hallituksen jäseneksi samasta päivämäärästä alkaen.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Pekka Lahti, VV-Auto Group Oy, puh. 050 383 7663

Toimitusjohtaja Pirkko Keskinen, Turun VV-Auto Oy, puh. 0500 824 720

VV-Auto Group Oy on Kesko Oyj:n omistama Volkswagen-, Audi- ja Seat-henkilöautojen sekä Volkswagen-hyötyautojen maahantuoja. Turun VV-Auto Oy ja VV-Autotalot Oy ovat VV-Auto Group Oy:n vähittäismyyntiä harjoittavia tytäryhtiöitä. Turun VV-Auto Oy:n liikevaihto vuonna 2005 oli n. 62 miljoonaa euroa. Turun VV-Auto Oy:n palveluksessa on n. 90 henkilöä.

 

Kesko on Itämeren alueen monipuolisin kaupan alan palveluyritys, joka tuottaa asiakkaiden arvostamia vähittäis- ja tukkukauppapalveluja tiiviissä yhteistyössä kauppiaiden ja muiden kumppaneiden kanssa. Kesko toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Venäjällä.

Takaisin ylös