K-lahjakorttien Yritystilaukset

K-ryhmän lahjakorteilla käytössäsi on Suomen monipuolisin kauppaverkosto ja verraton määrä vaihtoehtoja. Lahjansaaja voi valita yli miljoonasta eri tuotteesta, aina ruokatarvikkeista urheiluvälineisiin. Yksi kortti käy kaikissa K-ryhmän kaupoissa.

Lahjakorttitilaukset yrityksille

Lahjakortti käy maksuvälineenä K-ryhmän ketjussa, yli 1400 K-kaupassa Suomessa.

Voit alla olevalla lomakkeella tilata kiinteäsummaisen K-lahjakortin arvoltaan 10 €, 20 € ja 50 € tai määritellä valitsemallesi lahjakortille ladattavan arvon 10 – 500 euron väliltä. Lahjakortin voimassaoloaika on 24 kk.

Lahjakortit toimitetaan postitse aina ilman arvoa, joten huomioithan, että lahjakortit eivät ole heti käyttövalmiita. Lahjakorttien arvo ladataan, kun korttitilauksen lasku on maksettu, viimeistään kolmen päivän kuluttua maksun eräpäivästä. Lähetämme sähköpostilla vahvistuksen, kun kortit ovat ladatut ja käytettävissä.

Lisätiedot: lahjakortti@kesko.fi

Tällä lomakkeella voit tilata lahjakortteja yrityskäyttöön

Kiinteäsummaiset K-lahjakortit

K-ryhmän kiinteäsummaiset lahjakortit ovat 10 €, 20 € ja 50 € kortteja, joissa kortin arvo on painettu kortin koteloon. Arvo ladataan kortille, kun korttitilauksen lasku on maksettu.

Valitse itse arvo lahjakorttiin

Lahjakortteihin voit myös itse valita arvoa 10-500 € väliltä. Kaikki lahjakortit käyvät maksuvälineenä kaikissa K-ryhmän ketjuissa, vaikka lahjakortin ilme olisikin esim. Intersportin. Halutessasi voit siis tilata ketjun ilmeellä olevan lahjakortin, jonka vastaanottaja voi käyttää missä tahansa K-ryhmään kuuluvassa kaupassa (kts. lahjakorttisivulta) 

Lähetykseen lisätään toimituskulut (kts. toimitusehdot).

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

   
Kiinteäsummaiset K-lahjakortit 
    
Valitse korttiKpl
    
Kaikki lahjakortit 
    
Valitse korttiValitse arvo (10-500€)Kpl
   
   
   
    
    
Tilaajan tiedot  
    
Y-tunnus / VAT-numero *
Toiminimi*
Yhteyshenkilö
Asiakasnumero
Laskutusosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Maa*
Toimitusosoite (jos eri kuin laskutusosoite)
Postinumero
Postitoimipaikka
Maa
Yhteyshenkilön puhelinnumero*
Sähköposti*
Lisätietoa
 
    
 
    
Takaisin ylös