Lahjakortti

K-lahjakortti on verraton lahjaidea!

Lahjakortti lämmittää lahjansaajan mieltä, se on oiva lahjaidea myös hänelle, jolla tuntuu jo olevan kaikkea. Valitse vain sopiva summa ja lahjansaaja saa valita itselleen sopivan lahjan. Lahjakorttiin voi ladata 10 - 500 euroa.

Lahjansaajalla on runsaasti valinnan varaa, sillä K-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä seuraavissa ketjukaupoissa: K-Citymarket, K-Supermarket, K-Market (mukaanlukien Neste K-Marketit), Budget Sport, Intersport, Kookenkä sekä K-Rauta.

Yksittäisiä K-lahjakortteja voi ostaa K-ryhmän kaupoista. Yritykset ja yhteisöt voivat tilata K-ryhmän lahjakortteja yritystilauslomakkeella, johon löytyy linkki sivun alaosasta.

 

Tietoa korteista

Lahjakortti on voimassa 24 kk ostohetkeä seuraavan kuukauden alusta lukien. Lahjakortin arvon voi käyttää yhdellä kerralla tai vaikka euron kerrallaan. Korttia voi käyttää yhdessä myös käteisen tai muun maksukortin kanssa. Kortille jäävän arvon ja lahjakortin voimassaoloajan voi tarkistaa kuitista. Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi eikä kadonnutta korttia korvata.

Anttila irtautui K-lahjakorttipalvelusta maaliskuussa 2016. Anttila-ilmeiset K-lahjakortit käyvät kuitenkin maksuvälineenä kaikissa K-ryhmän ketjukaupoissa voimassaoloajan mukaisesti. 

Asko- ja Sotka myymälät vastaanottavat K-lahjakortteja maksuvälineenä 28.3.2018 asti. Asiakkailla olevat Asko ja Sotka -ilmeellä varustetut lahjakortit käyvät maksuvälineenä edelleen kaikissa yllä mainituissa K-ryhmän kaupoissa.

 

Lahjakorttien yritystilaus

 K-lahjakorttien yritystilauslomake

Takaisin ylös