Miten haen töihin K-ryhmään?

Hienoa, että olet kiinnostunut K-ryhmästä työpaikkana. Alta löydät hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun.

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Avoimet työpaikat -sivun listauksesta voit etsiä tehtäviä sanahaulla, tehtävätason tai tehtävätyypin mukaan. Huomioi:

  • Kaikki K-kauppojen työpaikat eivät välttämättä ole listalla. Kauppojen työpaikkoja voit kysyä myös suoraan kaupasta.
  • Avoimia hakemuksia, jotka eivät kohdistu tiettyyn työpaikkaan, otamme vastaan vain teknisen myynnin ja logistiikkakeskusten tehtäviin. Ohjeet näihin tehtäviin avoimen hakemuksen lähettämisestä löydät täältä.

Avoimet työpaikat -listaus ja rekrytointijärjestelmämme ei välttämättä toimi oikein Internet Explorer –selaimella, joten suosittelemme käyttämään jotain muuta selaintyyppiä.

Hae sinua kiinnostavaa työtehtävää

Kun olet löytänyt listalta kiinnostavan työtehtävän listalta, klikkaa ilmoituksen ”hae paikkaa” linkkiä tai toimi ilmoituksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Työpaikkailmoituksessa on yleensä mainittu myös yhteyshenkilö, jolta voit tarvittaessa kysyä lisätietoja haettavasta tehtävästä.

”Hae paikkaa” linkin jälkeen sinut ohjataan tutustumaan tietosuojaselosteeseen, tutustu siihen huolella ja hyväksy henkilötietojesi käsittely.

Voit hakea työpaikkaa uudella hakemuksella tai jos olet jo aikaisemmin jättänyt hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme, voit liittää aikaisemman hakemuksesi tähän uuteen työpaikkaan. Tätä varten tarvitset tunnukset, jotka sinulle on lähetetty edellisen hakemuksesi lähetyksen jälkeen sähköpostiin.

Täytä hakemus huolellisesti. Tuo esille osaamisesi, motivaatiosi ja miksi juuri K-ryhmä kiinnostaa sinua työpaikkana. Kerro aikaisemmasta työkokemuksestasi riittävän tarkasti niiltä osin, kuin se on haettavan tehtävän kannalta olennaista. Painota hakemuksessasi niitä asioita, jotka tekevät sinusta sopivan juuri tähän tehtävään. Liitä hakemuksessi CV, jos sinulla on sellainen. Voit myös liittää mukaan erillisen hakemuskirjeen, jos et saa tuotua hakemuslomakkeella kaikkea haluamaasi esille.

Rekrytointiprosessin eteneminen

Rekrytointiprosessiin voi kuulua videohaastattelu tai ennakkotehtävä ennen varsinaista työhaastattelua, tästä ilmoitetaan sinulle sähköpostilla tai puhelimitse. Hyödynnämme videohaastattelua hakemuskarsinnan apuvälineenä ja valitsemme kasvoikkaishaastatteluun henkilöt niiden perusteella. Videohaastattelun tarkoitus on tuoda esille omaa persoonasi ja antaa sinulle mahdollisuus kertoa asioita, joita et ole jo tuonut esille hakemuksessasi. Varaa aikaa vastausten nauhoittamiseen ja rentoudu. Muista, että videohaastattelu on kaikille erikoinen tilanne ja tarkoituksena ei ole tehdä videoteknisesti parasta mahdollista tuotosta.

Työhaastattelun on tarkoitus olla molemminpuolinen keskustelu. Sen lisäksi, että haluamme kuulla sinun osaamisestasi ja sopivuudestasi tehtävään, haluamme kertoa sinulle avoinna olevasta työtehtävästä, työyhteisöstä ja K-ryhmästä. Mieti siis valmiiksi, mistä haluaisit kuulla lisää ja mikä sinua kiinnostaisi. Kerromme mielellämme lisätietoaja. Valmistautuessasi työhaastatteluun, kannattaa tutustua K-ryhmän ja Keskon  perustietoihin ja lukea vielä kertaalleen työpaikkailmoitus ennen työhaastattelua.

Rekrytointiprosessin päätyttyä ilmoitamme kaikille hakijoille. 

Onnea työnhakuun!

Takaisin ylös