Myyjiä palvelutiimiin kesäksi (30-35h/vko) K-Citymarket Oulu Kaakkuri

Suomi: Oulu, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 15.3.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja haluat työskennellä ruokatuotteiden parissa? Haluamme tarjota asiakkaillemme paikkakunnan parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan.

Haemme reippaita myyjiä palvelutiimiin määräaikaisiin työsuhteisiin (30-35h/vko) kesän ajalle K-Citymarket Kaakkuriin kehittymään ammattitaitoiseen joukkoomme.

K-Citymarket Oulu Kaakkuri on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva ruokakauppa. Palvelutiimissä meillä työskentelee noin 20 hengen ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimi, jossa työnteko on hauskaa ja se näkyy myös asiakkaille. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä.

Työ sisältää vaihtelevia työtehtäviä palvelutiimissä (liha, kala, lihajaloste, valmisruoka, palvelutiski, kotikeittiö, pizzeria, kahvila). Työ sisältää esimerkiksi asiakaspalvelua palvelutiskillä, ruuan valmistamista, kuorman purkua ja hyllyttämistä. Työsuhteen alkuun kuuluu kattava perehdytys palvelutiskin toimintoihin sekä lihan ja kalan käsittelyyn. Kanssasi työvuoroissa on aina kokeneita kollegoita, joilta saat tukea ja opit uutta. Pääset joukkoomme oppimaan ja keräämään kokemusta ruokakaupan kiehtovasta maailmasta.

Toivomme sinulta:

- aitoa kiinnostusta ruuanlaittoa ja asiakaspalvelua kohtaan
- valmiutta lihan ja kalan käsittelyyn
- oma-aloitteista ja joustavaa asennetta
- paineensietokykyä ja tehokasta työotetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
- suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Ravintola-alan koulutus/työkokemus tai aiempi palvelutiski- ja kaupan alan kokemus ovat eduksesi tässä tehtävässä, mutta eivät pakollisia. Tärkeintä on motivoitunut asenne.

Tarjoamme sinulle:

- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- työn asiakaspalvelun ytimessä sekä mahdollisuuden auttaa ja inspiroida asiakasta
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö. Työt alkavat sopimuksen mukaan 22.5.-5.6.2023 välillä ja kestävät vähintään elokuun puoliväliin. Töitä voi olla mahdollista jatkaa syksyllä esimerkiksi opintojen ohella.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Päivi Raja-aho, sähköposti paivi.raja-aho@citymarket.fi.

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.

K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös