Kirjanpitäjä Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy, Helsinki

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 17.3.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Innostutko taloushallinnosta kaupan alalla ja uusista haasteista? Haluatko merkityksellisen työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi taloushallinnon tehtävissä? Tule kirjanpitäjäksi Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:öön, joka on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto. Hoidamme noin 1.100 K-kauppiaan kirjanpitoa, verotusta ja yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja. Yhtiön liikevaihto on 10,6 milj. € ja henkilökuntaa on 130 henkeä.

Haemme kirjanpitäjää määräaikaiseen vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 1.6.2023-31.12.2023.

Innostutko numeroiden analysoinnista ja asiakaspalvelusta? Olet yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Etsimme Intersport-kauppiaiden kirjanpidon hoitoon kaupan alasta kiinnostunutta kirjanpitäjää. Toimit osaavassa tiimissä ja perehdyttämisjakson jälkeen vastaat asiakkaiden kirjanpidosta ja sisäisestä laskennasta aina tilinpäätökseen ja verotukseen saakka. Tehtävässäsi saat tukea osaavilta asiantuntijoilta ja opit uutta.

Odotamme sinulta:
- vuorotteluvapaan ehtojen täyttämistä (vastavalmistunut tai työvoimapoliittiset edellytykset)
- tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta (tradenomi tai laskentamerkonomi)
- valmiutta ja halua SAP-pohjaisen integroidun kirjanpitojärjestelmän käyttöön
- kirjanpito- ja verolainsäädännön tuntemusta
- oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja paineensietokykyä
- positiivista asennetta ja uusien asioiden oppimiskykyä

Hakijan tulee itse varmistaa oma soveltuvuutensa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Tarkemmat tiedot vuorotteluvapaan sijaisuudesta: https://tyomarkkinatori.fi/tyonantajat-ja-yrittajat/tyonantajuus/tyonantajana-toimiminen/tyontekijan-vuorotteluvapaa

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, vuorovaikutustaitoja ja asiakokonaisuuksien hahmottamista.

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän K-ryhmässä
- perehdyttämisen tehtävään
- mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn osaavan yhteistyötiimin tukemana
- koulutus- ja kehittymismahdollisuudet työssäsi
- nykyaikaiset tilat, työvälineet ja perehdyttämisen jälkeen hybridityöskentelymahdollisuuden

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ira Ovaska, puh. 050 023 2641.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös