Tekninen myyjä, Onninen Talotekniikka sähkö Turku

Suomi: Turku, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 10.3.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Oletko kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Haemme K-ryhmään Onniselle Talotekniikka sähkö –yksikköön Lounais-Suomen alueelle Turkuun aktiivista sähkö- ja valaistustuotteiden myynnin vahvaa osaajaa.

Tehtävänäsi on hoitaa sähkötuotteiden konsultoivaa palvelumyyntiä, asiakkainasi ovat alueesi urakoitsijat. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Edellytämme sinulta:
- myyntikokemusta ja aiempaa työkokemusta ja näyttöä teknisestä tukkukaupasta
- vahvaa sähkö- ja valaistustuotteiden tuntemusta
- tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- asiakaslähtöisyyttä ja oma-aloitteisuutta

Eduksesi on:
- hyvä MS-Office osaaminen ja SAP-osaaminen
- käytännön ruotsin ja englannin kielen taito eduksi
- kyky johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- kyky työskennellä itsenäisesti mutta myös ryhmässä

Tarjoamme sinulle:
- työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä
- mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisesti teknisessä tukkukaupassa, talotekniikassa ja myynnistä
- päästä yhdessä mahtavien asiakkaiden kanssa toteuttamaan Suomen suurimpia infra- ja rakennushankkeita ja siten turvaamaan suomalaisen yhteiskunnan toimintaa ja mahdollistamaan suomalaisille parempaa ja kestävämpää asuinympäristöä
- Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, ja työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Harri Raitanen, puh. 040 58 23735.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen perjantaihin 31.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta.Toimithan ripeästi, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
Takaisin ylös