Junior Digital Content Producer kesäksi K-ryhmään

Suomi: Helsinki, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 16.3.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään hankkimaan arvokasta kesätyökokemusta K-Median kampanjanhallinnan parissa.

Haemme inspiroivaan porukkaamme kesätyöntekijää päivittäistavarakaupan medialiiketoimintaan kampanjanhallinnan tiimiin Kalasataman K-Kampukselle. Tehtävässä pääset osallistumaan Suomen johtavan ruokamedian digitaalisten kanavien monipuoliseen sisällöntuotantoon.
Tehtävä pitää sisällään mm:
- K-Ruoka.fi-verkkosivujen ja muiden omien digikanavien sisällöntuotantoa
- Digitaalisten markkinointinäyttöjen kampanjan- ja inventaarinhallintaa
- Somekampanjoiden rakennusta ja seurantaa
- Osallistumista K-Median verkkokauppapilotteihin ja mediatuotteistuksen avustaviin tehtäviin
- Media kampanjoiden raportointia

Tehtävässä pääset julkaisemaan sisältöä eri digikanaviin, seuraamaan sisällön vaikuttavuutta datan perusteella sekä tekemään yhteistyötä tavarantoimittajien, mainostoimistojen ja muiden sidosryhmien kanssa. Luovan sisällön toteuttaa usein kumppani, mutta työ sisältää jonkin verran tekstisisällön tuotantoa. Tästä syystä taito tuottaa kiinnostavaa tekstiä ja sujuva suomen kielen taito ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Työ tehdään pääosin eri järjestelmien parissa, joilla sisällöt ylläpidetään digikanaviin. Tarkkuutta tietojen syöttämisessä siis tarvitaan. Koordinointikyky ja aikatauluista kiinnipitäminen varmistavat, että suunnitelman mukainen sisältö on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Pärjäät hyvin, kun otat vastuuta, olet järjestelmällinen ja teet sen, minkä lupaat. Sinulla tulee myös pysyä langat käsissä kiireenkin keskellä, etkä pelkää rutiininomaisiakaan tehtäviä.

Odotamme sinulta:
- Tehtävään sopivaa kaupallista koulutusta, voit olla esimerkiksi loppuvaiheen ammattikorkeakoulu- tai yliopisto-opiskelija
- Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
- Oma-aloitteisuutta, vastuunottamista sekä yhteistyökykyä
- Kykyä tuottaa tekstisisältöä digikanaviin

Etuina tehtävässä onnistumisessa:
-Aiempi työkokemus verkkosivujen tai somen sisällöntuotannosta
-Mahdollinen aiempi kokemus mediatoimistossa työskentelystä
-Olet sinut eri järjestelmien kanssa ja opit uudet järjestelmät nopeasti
-Photoshop-, Contentful-, Google Analytics, Business Manager- ja Adform-osaaminen

Tarjoamme sinulle:
-Mahdollisuuden päästä tekemään useiden eri digikanavien sisällöntuotantoa ja raportointia
-Perusteellisen perehdytyksen tehtäviin
-Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö ajalla 29.5.-31.8.2022.

Lisätietoja kesätyöstä antaa Media Content Team Lead Annamari Karjala torstaina 23.3. klo 9.30-11.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 31.3. mennessä oheisen linkin kautta.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa
Takaisin ylös