Finance Specialist, Business Services Centre

Suomi: Tampere, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 15.3.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Tampereelle Business Services Centreen (BSC) Invoices, Payments & Contacts –yksikön Contact Center-tiimiin Finance Specialistia vastaamaan asiakas- ja toimittajayhteydenottojen laadukkaasta ja tehokkaasta käsittelystä.

Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Vastaat erityisesti laskutuksen, myyntireskontran sekä ostoreskontran asiakas- ja toimittajayhteydenotoista puhelinpalvelussa sekä Know -tikettijärjestelmän kautta. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
• Kaupallista koulutusta (esim. tradenomi, merkonomi)
• Paineensietokykyä, organisointitaitoa ja joustavuutta
• Positiivista asennetta sekä reipasta ja vastuullista työotetta
• Uskallusta tehdä päätöksiä
• Hyvää suomen kielen taitoa ja sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa
• MS-Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä
• Asiakaspalvelutaitoa erityisesti puhelintyössä sekä tiimityöskentelytaitoja
• Uusien asioiden nopeaa oppimiskykyä sekä kykyä soveltaa aiemmin oppimaasi uusissa tilanteissa
• Kykyä ottaa vastuuta omasta osaamisesta ja työssä kehittymisestä

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Haasteellisen ja mielenkiintoisen vastuualueen
- Meillä pääset kehittämään tekemistämme alan huipputeknologialla ja samalla kasvatat omaa osaamistasi
- Tiimin jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- K-ryhmän kattavat henkilöstöedut
- Uudet, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit toimitilat
- Joustavasti etä- ja lähityötä yhdistelevän hybridityömallin
- Palkkaus Kaupan TES

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmän Business Services Centressä (BSC) työskentelee n. 350 K:laista asiantuntijaa, jotka tuottavat ja kehittävät K-ryhmälle talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Me palvelukeskuksen osaajat varmistamme, että K-ryhmällä on käytössään laadukkaat digitaaliset ja automaatioratkaisut, sekä paras asiantuntijuus ja liiketoimintaymmärrys palveluiden tuottamiseen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Business Services Centre on henkilöstömäärällä mitattuna K-ryhmän toiseksi suurin asiantuntijatyön toimipiste.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 1.12.2023 asti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Team Leader Sanna Turunen, sanna.turunen@kesko.fi

Lähetä hakemuksesi 31.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös