Tarvittaessa työhön kutsuttavia työntekijöitä Kesko Logistiikan tukitoimintoihin Vantaalle

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 20.2.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Haemme keskusvarastoillemme Vantaan Hakkilaan työntekijöitä logistiikan tukitoimintoihin. Työt alkavat maalis-huhtikuussa ja jatkuvat 31.12.2023 asti. Etsimme tarvittaessa työhön kutsuttavia työntekijöitä tasaamaan kevään ja kesän kausivaihteluita, sinulla on halutessasi myös mahdollisuus työskennellä kokoaikaisesti kesäkauden ajan.

Työvuoroja on myös arkipäivisin, mutta etsimme ensisijaisesti tekijöitä jotka pystyvät tekemään erityisesti viikonloppuvuoroja. Lauantaivuoroja on vaihdellen klo 6-14 ja klo 7-15, sunnuntaivuorot sijoittuvat puolestaan ajalle klo 10-18. Työvuoroja voi olla myös arkipäivisin (aamu-/iltavuorossa), tilanteen ja tarpeen mukaan. Ensimmäinen työpäivä on maanantai, jonka jälkeen suoritetaan pakollinen palkallinen 3-4 päivää kestävä peräkkäisille arkipäiville sijoittuva perehdytysjakso aamu-/iltavuorossa.

Työtehtävät ovat vaihtelevia tuotantoa tukevia tehtäviä. Esimerkiksi keräyskäytävien aluetyöt (siivous, pahvin keräys, lavojen keräys) sekä tuotepakkausten kunnostus uudelleen kerättäväksi. Vaikka työpaikalla on paljon työntekijöitä, itse työ on hyvin itsenäistä. Toisin kuin keräilytehtävissä, työssä ei vaadita 160 cm pituutta.

Tarjoamme sinulle:
- TES-palkkauksen ja lisät
- loistavat henkilöstöedut, mm. henkilökuntamyymälä ja kuntosali muiden etujen lisäksi
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- ihmisläheiset esimiehet
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa

Odotamme sinulta:
- tehokasta ja huolellista otetta työhön
- halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
- vähintään 18 vuoden ikää
- suomen kielen taitoa

Varaston osoite:
KV2 (keskusvarasto 2), osoite Kyytitie 31, Vantaa

Kiinnostuitko? Tehokkaan ja laadukkaan perehdytyksen jälkeen olet valmis hyppäämään mukaan hyllyrivistöjen väliin!

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2023. Olethan nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme työpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Rekrytointiprosessimme sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen videohaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen henkilökohtainen haastattelu Vantaalla. Olemme videohaastatteluvaiheeseen edenneisiin yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksen jättämisestä.

Valituille hakijoille tehdään huumetesti työsuhteen alussa.

Kiitämme sinua hakemuksestasi ja kiinnostuksestasi K-ryhmää ja K-Logistiikkaa kohtaan.
Takaisin ylös