Myyjä (20-35 h/vko) K-Market Domus, Tampere

Suomi: Länsi-Suomi, Pirkanmaa, Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 16.3.2023
Haku päättyy 6.4.2023
Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko oma-aloitteinen ja kaupan alasta kiinnostunut? Haluamme tarjota asiakkaillemme Tampereen parasta asiakaspalvelua sekä ruokaratkaisuja arkeen ja juhlaan, minkä johdosta haemme reipasta myyjää vakituiseen työsuhteeseen (20-35 h/vko) K-Market Domukseen.

K-Market Domus on monipuolinen, aktiivinen ja sesongeissa mukana oleva ruokakauppa. Meillä pääset työskentelemään kaupan kaikissa tehtävissä. Työt painottuvat väli- ja iltavuoroon ja pitää sisällään myös yksintyöskentelyä. Työskentely on mahdollista myös kauppiaan muissa myymälöissä, K-Market Sampolassa ja K-Market Kullervonkadulla.

Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen helpottaminen ja laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Myyjänä tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakaspalvelu kassalla, aktiivinen myyntityö, esillepanojen rakentaminen, hyllysaatavuuden ja kauppakunnon varmistaminen sekä kaupan muut työt. Arvostamme vastuunottokykyä sekä tehokasta ja huolellista työskentelyotetta. Myyjänä merkityksesi asiakkaan ostoskäynnin onnistumisessa on ratkaisevan tärkeä.

Toivomme sinulta:
- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- oma-aloitteista ja joustavaa asennetta sekä paineensietokykyä
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
- suomen kielen taitoa ja vähintään 18 vuoden ikää
- valmiutta työskennellä kaikkina kaupan aukioloaikoina

Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Tarjoamme sinulle:
- loistavan työympäristön ja mukavat työkaverit
- työn asiakaspalvelun ytimessä ja mahdollisuuden auttaa asiakasta
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alan ammattilaiseksi
- K-ryhmän monipuoliset henkilöstöedut

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.
K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 6.4.2023 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Juuso Mustonen, sähköposti juuso.mustonen@k-market.com.

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.
-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös