Myyjiä kesäksi kassaosastolle (30 h/vko), K-Citymarket Vantaa Jumbo

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 15.3.2023
Haku päättyy 29.3.2023
Millainen kesätyöntekijä sinusta tulisi K-Citymarkettiin?

Haluatko kesätöihin maailman vastuullisimpaan kaupan alan yritykseen, jossa kesätyöpaikasta jää käteen muutakin kuin palkka; kuten vaikkapa hyvä mieli, työkokemus, jota kuka tahansa työnantaja arvostaa, sekä ehkä työuran alku lukuisia mahdollisuuksia tarjoavassa K-ryhmässä?

Kesätöissä meillä pääset pelastamaan asiakkaan päivän huikealla palvelulla ja opit kokeneemmilta huipputyökavereilta kaupan monipuolisesta tekemisestä. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden huomiointi ja tervehtiminen, sekä ostosten ja maksutapahtumien käsittely sujuvasti ja huolellisesti linjakassalla ja itsepalvelukassalla. Kassatyöskentelyn lisäksi olet tarvittaessa mukana myös kaupan muilla osastoilla kuormanpurussa ja rakentamassa esillepanoja.

Uskomme, että työn oppii parhaiten tekemällä. Siksi emme etsi vain kokeneita osaajia, vaan rohkeasti töihin tarttuvia, kaupan alasta aidosti innostuneita tekijöitä, joita yhdistää halu ylittää asiakkaidemme odotukset. Tässä työtehtävässä tarvitset hyvät vuorovaikutustaidot ja innokasta palveluasennetta. Asiakasmäärämme ovat varsin suuria, minkä vuoksi hyvä paineensietokyky, huolellisuus ja reipas työskentelyote ovat avuksi. Edellytämme 18-vuoden ikää, suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina kesän aikana, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tarjoamme eri elämäntilanteisiin sopivia työsopimuksia, hyvän perehdytyksen tehtävään, hyvät työsuhde-edut sekä huippu esihenkilöt ja työkaverit tueksesi. Palkkaus on kaupan TES:in mukainen ja hyvät ilta- ja viikonloppulisät tuovat mukavan lisän palkkaan. Huomioithan, että palkka määritellään toimitettujen työ- ja opintotodistusten perusteella, joten varaudu toimittamaan ne rekrytoinnin edetessä.

Pääasiallisesti kesäsesonkimme kestää toukokuun alusta syyskuun loppuun ja työsuhde sijoittuu tälle aikavälille joustavasti.
Mikäli kesän aikana huomaat, että kauppa on intohimosi, pyrimme tarjoamaan hyville, jatkosta kiinnostuneille työntekijöille mahdollisuuden työllistyä myöhemminkin K-Citymarketien palvelukseen.

Tehdään hyvä kauppa – tule töihin K-ryhmään.

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille 29.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme kesätyöpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

-----------

K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös