Kokki/keittiötyöntekijä kesäksi (37,5 h/vko) Neste K Tuuliharja, Orimattila

Suomi: Orimattila, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 9.2.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Oletko oma-aloitteinen ja kiinnostunut liikenneasematyöstä? Neste K ilahduttaa ihmisiä paremmalla pysähdyksellä matkan varrella. Asiakkaille tarjotaan laadukkaat ja yksilölliset liikennepalvelut paremman pysähdyksen taktiikan mukaisesti nopeasti ja vaivattomasti.

Haemme kahta reipasta kokkia/keittiötyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen (37,5h/vko) Neste K Tuuliharjaan.

Neste K Tuuliharja sijaitsee moottoritien varrella n. 16 km Lahdesta ja Orimattilasta. Toimipaikkaan ei ole julkista liikennettä.

Vilkkaalla liikenneasemallamme pääset työskentelemään monipuolisissa tehtävissä rennossa ja hauskassa porukassa. Asiakkaiden arjen ja matkan helpottaminen sekä laadukas palvelu ovat toimintamme keskiössä. Pääasiallisia työtehtäviä ovat lounaiden ja listaruokien teko, suolaisten kahvileipien täyttäminen, raakapakasteiden paistaminen sekä muut kahvilan ja ravintolan tehtävät.

Toivomme sinulta:

- iloista ja avointa asiakaspalveluasennetta
- joustavuutta ja työtä pelkäämätöntä asennetta
- kykyä työskennellä sekä yksin että tiimissä
- kehittymishalua ja innostusta oppia uutta
- voimassa olevaa hygieniapassia
- suomen kielen taitoa
- valmiutta työskennellä kaikkina aukioloaikoina

Eduksi katsomme kokemuksen tai koulutuksen ravintola-alan/kokin tehtävistä.

Tarjoamme sinulle:

- vaihtelevia työtehtäviä liikenneaseman arjessa
- mahtavan asiakaskunnan
- loistavan työympäristön ja työkaveritiimin tuen
- monipuolisen ja vastuullisen työn

Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.

K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti lukuisia mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Työt alkavat kesäkuun alussa sopimuksen mukaan. Tehtävä on määräaikainen kesätyö 10.8.2023 saakka. Työsuhde voi mahdollisesti jatkua pidempäänkin.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 31.3.2023 oheisen linkin kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Tuomo Siira, puh. 0403122787, sähköposti tuomo.siira@nestek.fi.

Emme valitettavasti huomioi sähköpostilla tulleita työhakemuksia rekrytointiprosessissa.

-------
Suomessa toimii yli 1 100 itsenäistä K-kauppiasyrittäjää ruoka-, rauta- ja erikoiskaupan aloilla. K-kauppiaat harjoittavat vähittäiskauppaa Keskon johtamissa vähittäiskauppaketjuissa. Suomessa kaikissa K-ryhmän ruoka- ja rautakaupoissa toimii itsenäinen K-kauppiasyrittäjä.
K-kauppiasyrittäjä vastaa kauppansa asiakastyytyväisyydestä, tuotevalikoimasta, hinnoittelusta, henkilökunnasta ja liiketoiminnan tuloksellisuudesta. K-kauppiaat rakentavat paikallisten asiakkaiden tarpeita vastaavan valikoiman ja palvelun heidän toiveitaan kuunnellen.
Takaisin ylös