Avainasiakaspäällikkö K-ryhmään

Suomi: Rovaniemi, PÄÄLLIKKÖ / Julkaistu 3.3.2023
Haku päättyy 26.3.2023
Ovatko myynti, asiakaspalvelu ja aidot ihmiskohtaamiset lähellä sydäntäsi? Innostutko haasteista? Kykenetkö työskentelemään paineiden alla ja teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen?

Kespro on voimakkaasti kasvava foodservice tukkujen markkinajohtaja. Etsimme nyt rautaista myynnin ammattilaista vahvistamaan myyntitiimiämme Rovaniemelle Lapin kansainväliseen markkinaan. Avainasiakaspäällikön roolissa sinulla on ymmärrystä ravintolaliiketoiminnasta ja olet aidosti kiinnostunut ravintola-alan ilmiöistä sekä tunnet alan vaikuttajia. Tehtäväsi on palvella yksityisen HoReCa-sektorin asiakkaitamme tarjoamalla heille parhaat ratkaisut elintarvikkeiden, alkoholin ja ruuanvalmistusvälineiden tuoteryhmistä. Työnkuvasi rakentuu jo olemassa olevien asiakkaiden hoitamisesta ja innovatiivisesta kehittämisestä, mutta myös aktiivisesta uusasiakashankinnasta.

Odotamme sinulta:
- foodservice -alan tuntemusta
- näyttöä tuloksellisesta BtoB-myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta
- AMK-tason koulutusta, esim. tradenomin tai restonomin tutkintoa
- asiakaslähtöisyyttä ja myyntihenkisyyttä
- asiakkaan liiketoiminnan ymmärrystä, asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä ajattelutapaa
- hyviä organisointitaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- energistä ja positiivista asennetta
- tietojärjestelmien tuntemusta (Excel, SAP, Microsoft Dynamics CRM ja Office 365)
- suomen- ja englanninkielen taitoa
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta vaativista neuvotteluista
- pitkäjänteisyyttä, tarkkuutta sekä paineensietokykyä

Kesprossa saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin foodservice-alan monipuolisen ja muuttuvan maailman jota maustaa Lapin toimialueen vahva kansainvälinen toimintaympäristö.

Meitä Kesprolaisia yhdistää innostus ruokaa kohtaan sekä ammattimainen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa työtehtävissä ja olet osana huippujengiä. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja nuorekkaan työympäristön, modernit toimitilat Rovaniemen Kesprossa ja Kesko-konsernin edut.

Kespro on osa Keskon päivittäistavarakauppaa ja johtava Foodservice-alan tukkukauppa Suomessa. Meidän missiona on tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja siten suositumpaa. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaita meillä on noin 25 000. Kespron toiminnot muodostuvat 5 myyntialueesta ja 14 Noutotukusta. Liikevaihtomme on yli 900 miljoonaa euroa ja henkilöstöä meillä on yli 500.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Markku Kallinen puhelimitse 040 7266495 (tiistaina 14.3. ja keskiviikkona 15.3. klo 14-16).
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.3.2023 oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo prosessin aikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Takaisin ylös