Logistiikkatyöntekijöitä kesäksi lähetykseen ja terminaaliin Kesko Logistiikka, Vantaa

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 31.1.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Haemme keskusvarastoillemme Vantaan Hakkilaan

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ LÄHETYKSEEN JA TERMINAALIIN

Haemme työntekijöitä kausivaihtelun tasaamiseen keväälle ja kesälle. Työt alkavat toukokuussa ja mahdollisia aloituspäiviä on useita. Työsuhteita on erimittaisia ja etsimme kokoaikaisia (37,5h/vko) määräaikaisia työntekijöitä. Määräaikaiset työsuhteet päättyvät aikaisintaan 13.8.2023, mutta viimeistään 27.8.2023. Emme edellytä kokemusta tai koulutusta alalta, perehdytämme sinut tehtävään. Perehdytysjakso työsuhteen alussa on palkallinen kokoaikainen arkipäivisin tapahtuva 8-10 päivän jakso.

Kesko Logistiikan lähetyksessä pääset työskentelemään tavaran lähetyksessä. Työtehtäviisi kuuluu muun muassa rullakoiden yhdistely ja tavaran lähettäminen varastolta. Lähetyksessä pääset työskentelemään läheisessä yhteistyössä kuljettajien ja kerääjien kanssa. Tavoitteenasi on saada kuormat lähtemään mahdollisimman hyvällä täyttöasteella ja aikataulussa. Työssä vaaditaan järjestelmällisyyttä sekä tiimitaitoja. 

Kesko Logistiikan terminaalissa pääset puolestaan työskentelemään tavaroiden siirtelyn parissa. Terminaalityössä käsitellään tavarantoimittajalta tulevia pakkauksia, joita siirretään lähetyksen käsittelylavalle. Tällä varmistetaan tavaroiden joustava siirtyminen varastolla eteenpäin. Työvuorot tulevat sijoittumaan aamu-, ilta- ja yövuoroihin. Työtehtävissä tarvitaan järjestelmällisyyttä ja tiimityötaitoja. 

Tarjoamme sinulle:
- kilpailukykyisen suoritepalkan tes-palkan ja lisien päälle
- loistavat henkilöstöedut, mm. henkilökuntamyymälä ja kuntosali muiden etujen lisäksi
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- ihmisläheiset esimiehet
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa

Odotamme sinulta:
- tehokasta ja huolellista otetta työhön
- halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
- vähintään 18 vuoden ikää
- suomen kielen taitoa

Varaston osoite:
KV2 (keskusvarasto 2), osoite Kyytitie 31, Vantaa

Kiinnostuitko? Tehokkaan ja laadukkaan perehdytyksen jälkeen olet valmis hyppäämään lähetysalueelle!

Toimi pian ja lähetä hakemuksesi meille oheisen linkin kautta, mutta viimeistään 31.3.2023! Olethan nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja täytämme työpaikat heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Rekrytointiprosessimme sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen videohaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen henkilökohtainen haastattelu Vantaalla. Olemme videohaastatteluvaiheeseen edenneisiin yhteydessä mahdollisimman pian hakemuksen jättämisestä.

Valituille hakijoille tehdään huumetesti työsuhteen alussa.

Kiitämme sinua hakemuksestasi ja kiinnostuksestasi K-ryhmää ja K-Logistiikkaa kohtaan.
Takaisin ylös