Kausiapulaisia rengassesonkiin K-Auto, Helsinki

Suomi: Helsinki, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 25.1.2023
Haku päättyy 26.2.2023
Oletko innostunut työskentelemään autojen parissa? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Meillä K-Autolla työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

Etsimme joukkoomme määräaikaisia kausityöntekijöitä rengasasentajiksi, varastohenkilökuntaa hoitamaan logistiikkaa sekä työnjohtoa asiakaspalveluun K-Auto Helsingin Audi ja Volkswagen toimipisteisiin ajalle 1.3.-17.5.2023. Viikoittainen työaika voi jonkin verran vaihdella työtilanteen mukaan, mutta pääsääntöisesti työaika on 37,5h/viikko. Työsuhteen alkamis- ja päättymisajankohta on joustava, riippuen sesongin kestosta.

Kaikissa tehtävissä on mahdollisuus oppisopimukselle. Lisäksi rengassesongissa oppimishalukkuutensa ja osaamisensa osoittaville pyrimme tarjoamaan mahdollisuuden jatkaa kesätöissä.

Eri työtehtävien kuvaukset

Varastointilogistiikka
Varastointilogistiikan puolella tehtäviisi kuuluvat mm. inventointi ja renkaiden siirtely. Tehtävä edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta. Trukin käyttötaito katsotaan eduksi.

Rengasasentaja
Rengasasentajan tehtävissä katsotaan eduksi ajoneuvoasentajan opinnot ja ajokortti. Tehtäviin kuuluu renkaiden asennusta, pesua ja siirtelyä. Tarpeen ja oman kiinnostuksen mukaan mahdollisuus myös muihin huollon avustaviin tehtäviin.

Työnjohtaja
Työnjohtajan tehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu, laskutus ja töiden suunnittelu. Työnjohdon tehtävissä edellytetään ajokorttia, positiivista asiakaspalveluasennetta sekä englanninkielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle
Perehdytämme kaikki eri rengassesongin uudet työntekijät kokeneiden osaajien opastuksella. Haluamme tarjota erinomaisen työkokemuksen ja mahdollisuuden päästä oppimaan alan parhaiden osaajien ja johtavien automerkkien parissa. Rengassesonki on erinomainen startti uralle K-Autossa, voit halutessasi tutustua työntekijöidemme uratarinoihin videoiden kautta: https://www.youtube.com/channel/UC3C-AbFRIcqdESGnZorF5ig/videos?app=desktop&view=0&sort=dd&shelf_id=0

Lisätiedot
Lisätietoja varastointilogistiikan tehtävästä antaa varaosapäällikkö Jani Andersson, 050-427455 jani.andersson@k-auto.fi ja rengasmekaanikon ja työnjohtajan tehtävästä korjaamopäällikkö Timo Vuori 050-3905419 timo.vuori@k-auto.fi.

Lähetä hakemuksesi 26.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta, kuitenkin mahdollisimman pian sillä tehtävät täytetään sopivien hakijoiden löydyttyä.

-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös