Huoltoneuvojia kesäksi K-Auto, Tampere

Suomi: Tampere, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 25.1.2023
Haku päättyy 21.4.2023
Oletko aidosti innostunut autotoimialasta ja asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneita huoltoneuvojia huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto Tampere ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Autoalan kokemus tai koulutus alasta ovat plussaa, mutta eivät pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Odotamme sinulta:
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- Vähintään B ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn uusimman tekniikan parissa
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- opastavat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi huippuosaajien seurassa.

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 2.5. – 1.9.2023. Tarkka aika on sovittavissa.
Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Juha Illukka, puh 0504455063. 
Lähetä hakemuksesi 21.4.2023 mennessä alla olevan linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K Auto Oy Retail Oy on yhtiö, joka vastaa Volkswagenin, Audin, SEATin, Cupran ja Volkswagen Hyötyautojen, sekä vaihtoautojen vähittäismyynnistä ja palveluista lähes koko eteläisen Suomen alueella sekä erilaisten liikkumispalveluiden kehittämisestä monikanavaisesti. K-auto.fi -palvelukonseptiin kuuluvat mm. vaihtoautojen verkkokauppa, K-AutoOutlet – edullisempien vaihtoautojen myymälä, K-AutoLeasing – leasing‐palvelut yrityksille ja K-AutoDeal – leasingpalvelut yksityisille sekä K-AutoFix – autonhuoltopalvelu yli viisivuotiaille autoille.www.k‐auto.fi
Takaisin ylös