Tekninen myyjä / avainasiakaspäällikkö, Onninen Talotekniikka Sähkö

Suomi: Espoo, Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 19.1.2023
Haku päättyy 6.2.2023
Oletko kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta? Et kaihda haasteita ja kykenet työskentelemään nopeasti muuttuvissa tilanteissa paineiden alla. Teet kaikkesi varmistaaksesi hyvän asiakaskokemuksen.

Haemme K-ryhmään Onniselle Talotekniikka sähkö –yksikköön Espoon Muuralaan tai Helsingin Konalaan aktiivista sähkö- ja valaistustuotteiden myynnin vahvaa osaajaa.

Tehtävänäsi on hoitaa sähkötuotteiden konsultoivaa palvelumyyntiä, asiakkainasi ovat alueesi urakoitsijat ja rakennusliikkeet. Rakennat luottamukselliset suhteet asiakkaidesi organisaation eri tasoille. Ymmärrät asiakkaidesi liiketoiminnallisia haasteita ja tuet heidän toimintaansa ammattimaisen ja toimivan ratkaisutarjonnan kautta. Toimit yhteistyössä alan johtavien tavarantoimittajien kanssa.

Edellytämme sinulta:
- myyntikokemusta ja aiempaa työkokemusta ja näyttöä teknisestä tukkukaupasta
- vahvaa sähkö- ja valaistustuotteiden tuntemusta
- tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- asiakaslähtöisyyttä ja oma-aloitteisuutta

Eduksesi on:
- hyvä MS-Office osaaminen ja SAP-osaaminen
- käytännön englannin ja ruotsin kielen taito
- kyky johtaa omaa työtä ja innostaa muita
- kyky työskennellä itsenäisesti mutta myös ryhmässä

Tarjoamme sinulle:
- työnantajan, joka on vakaa ja vastuullinen vihreän siirtymän edelläkävijä
- mahdollisuuden päästä kehittymään monipuolisesti teknisessä tukkukaupassa, talotekniikassa ja myynnistä
- päästä yhdessä mahtavien asiakkaiden kanssa toteuttamaan Suomen suurimpia infra- ja rakennushankkeita ja siten turvaamaan suomalaisen yhteiskunnan toimintaa ja mahdollistamaan suomalaisille parempaa ja kestävämpää asuinympäristöä
- Onnisen ja K-ryhmän kattavat henkilökuntaedut mm. K-henkilökunta-alennus, ruokailuetu, työterveyshuolto ja Epassi (liikunta-, kulttuuri-, ja työmatkaetu sekä etuja myös hyvinvointipalveluista)

Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Siksi voit meillä kehittää luottavaisesti vahvuuksiasi kaupan tekijänä. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään Onniselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Patrik Grönberg, puh. 045 1788815 keskiviikkona 25.1. klo 12-14, torstaina 26.1. klo 12-14 ja maanantaina 30.1. klo 12-14.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen maanantaihin 6.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.
Takaisin ylös