Mekaanikko kesäksi K-auto, Huittinen

Suomi: Huittinen, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 24.1.2023
Haku päättyy 28.2.2023
Oletko aidosti innostunut korjaamoalasta? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haemme innostunutta mekaanikkoa huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.

Haemme kesätyöntekijää Huittisten huoltopalveluihin mekaanikon työtehtäviin. Tehtävä on määräaikainen kesätyö, joka sijoittuu joustavasti touko-syyskuulle.

Odotamme sinulta:
- Iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
- Kiinnostusta alaan
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Sujuvaa suomen kielitaitoa
- Vähintään 18 vuoden ikää sekä ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen työn
- Mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- Hauskat ja innostavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä kesätyöt on mahdollista suorittaa osa-oppisopimuksella, eli samalla kun tienaat kesätöistä rahaa voit edistää opintojasi. Ilmoita kiinnostuksesi tähän jo hakemuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Jouni Gustafsson, puh. 050 406 3237.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 28.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.

www.k‐auto.fi
Takaisin ylös