Huoltoneuvoja kesäksi K-Auto, Huittinen

Suomi: Huittinen, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 24.1.2023
Haku päättyy 28.2.2023
Oletko aidosti innostunut autoalasta sekä huoltoneuvojan toimenkuvasta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen tekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Odotamme hakijalta autotekniikan tuntemusta ja kokemusta. Aikaisempi kokemus tai koulutus alasta on plussaa. Koulutamme sinut kuitenkin tehtäviisi.

Haemme kesätyöntekijää Huittisten huoltopalveluihin huoltoneuvojan työtehtäviin. Tehtävä on määräaikainen kesätyö, joka sijoittuu joustavasti touko-syyskuulle.

Odotamme sinulta:
- Iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
- Kiinnostusta alaan
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Paineensietokykyä
- Ajokorttia

Autokaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme sinulle:
- Digitalisaatioon kannustavasti suhtautuvan työympäristön
- Inspiroivan ja ammattimaisen työyhteisön tuen
- Mahdollisuudet jatkuvaan itsensä kehittämiseen isossa organisaatiossa
- Monipuoliset urapolkuvaihtoehdot kansainvälisessä porukassa
- Hauskat ja innostavat työkaverit

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Meillä kesätyöt on mahdollista suorittaa osa-oppisopimuksella, eli samalla kun tienaat kesätöistä rahaa voit edistää opintojasi. Ilmoita kiinnostuksesi tähän jo hakemuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Jouni Gustafsson puh. 050 406 3237.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin 28.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

-------------------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.

www.k‐auto.fi
Takaisin ylös