Kesätyöntekijöitä Turun alueterminaaliin, Kesko Logistiikka

Suomi: Lieto, Turku, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 12.1.2023
Haku päättyy 28.2.2023
Innostutko logistiikasta, kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme terminaalityöntekijöitä kesäksi Liedossa sijaitsevaan Kesko Logistiikan Turun alueterminaaliin.

Työtehtävät sisältävät tavarankäsittelyä ja työ on vuorotyötä (aamu-, ilta-, yö-, ja viikonloppuvuoroja). Työtä tehdään eri olosuhteissa (-20/+2 /+5 C). Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, numerotarkkuutta, huolellisuutta, vähintään 18-vuoden ikää ja sujuvaa suomen kielen taitoa.

Kyseessä on määräaikainen kesätyö, töiden alku- ja päättymispäivämäärä sopimuksen mukaan. Työtunteja on tarjolla 15-40 h/vko, tuotantotilanteen ja oman kiinnostuksen mukaan. Työt on mahdollista aloittaa jo ennen kesää tarvittaessa työhön kutsuttavana, työ sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 28.2.2023.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Nikula, tommi.nikula@kesko.fi

-----------------------------------
Kesko logistiikka on osa K-ryhmää ja yksi suurimmista logistiikan palvelutoimijoista Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja Kesko-konsernin eri toimialoille, lisäksi palveluja tarjotaan myös konsernin ulkopuolisille yrityksille. Henkilöstöä meillä on n. 1700. Kansainvälinen kuljetus- ja huolintaosaaminen, kattava lämpötilahallittu kuljetus- ja terminaaliverkosto sekä mittava varastokapasiteetti tarjoavat asiakkaillemme kilpailukykyiset ratkaisut. Kansainväliset tuontikuljetuksemme kattavat tavarantoimitukset Suomeen yli 100 maasta. Kesko logistiikan 140 000 m²:n laajuiset varastot sijaitsevat Vantaalla. Lämpötilahallittu kuljetusverkostomme kattaa koko maan. Teemme päivittäin noin 3 500 asiakaskäyntiä yli 300 sopimusautollamme.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös