Huoltoneuvoja kesäksi K-Auto, Lahti

Suomi: Lahti, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 23.1.2023
Haku päättyy 31.3.2023
Oletko aidosti innostunut autoalasta ja huoltoneuvojan tehtävästä? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.

Haluamme innostuneen tekijän huolehtimaan osaltaan siitä, että Lahden K-Auto ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Odotamme hakijalta aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta. Tehtäviisi kuuluu työskentely huollon asiakaspalvelussa, asiakkaiden neuvonta, huoltojen varaaminen, pyyntöjen käsittely, laskuttaminen, ajoneuvojen vastaanotto / luovutukset, päivittäisten töiden läpimenon seuranta sekä puhelinliikenteen hoitaminen.

Odotamme sinulta:
- Iloista palveluasennetta, positiivista ja reipasta mieltä
- Aikaisempaa kokemusta tai koulutusta alalta
- Työtä pelkäämätöntä asennetta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Paineensietokykyä
- Ajokorttia

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- Monipuolisen ja vastuullisen kesätyön huippumerkkien parissa
- Mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- Hauskat ja innostavat työkaverit
- Mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalle touko-syyskuu (kesto sovitaan erikseen).

Lisätietoja tehtävästä antaa Tero Kivelä, puh. 010 533 2192.

Lähetä hakemuksesi 31.3.2023 mennessä oheisen linkin kautta.
-------------------
K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa. www.k‐auto.fi

K-Auto on osa K-ryhmää, jossa voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa. www.kesko.fi
Takaisin ylös