Tuotetekninen asiantuntija kesäksi K-Auton maahantuonnin palvelut-osastolle, Vantaa

Suomi: Vantaa, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 25.1.2023
Haku päättyy 17.2.2023
Oletko aidosti innostunut autotoimialasta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia

Haluamme innostuneen tuoteteknisen asiantuntijan K-Auton maahantuonnin palvelut-osastolle huolehtimaan osaltaan siitä, että K-Auto ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Odotamme, että sinulla on autoinsinöörin tai vastaava tekninen koulutus. Voit olla uraasi aloittava tulevaisuuden lupaus, tai jo kokeneempi osaaja. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että yhdessä muiden kanssa, ja työskentelyotteesi on oma-aloitteinen. Viestintä- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät, ja omaat myös hyvät englannin kielen taidot. Työssäsi tarvitset MS Office työkaluja (Excel ja Word).

Odotamme sinulta:
- iloista palveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- kiinnostusta alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- sujuvaa suomen kielitaitoa
- vähintään 18-vuoden ikää
- ajokorttia
- Volkswagen, Audi ja Seat tuotetekniikan ja korjaamojärjestelmien tuntemusta

Kesätyö meillä opettaa ammattitaitoa ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset autokaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.

Tarjoamme sinulle:
- näköalapaikan uusien teknologioiden kehittymiseen autoalalla
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- näköalapaikan autotekniikan etulinjasta
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi

Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla toukokuu 2023 – elokuu 2023 (kesto sovittavissa).

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa tekniikkapäällikkö Jussi Salmi, jussi.k.salmi@kesko.fi, puh. +358 (0) 10 533 8464.

Lähetä hakemuksesi 17.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen työhöntulotarkastuksen yhteydessä.


-------------------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa.

K-Auto on Volkswagen-konsernin valmistamien autojen maahantuontiin, vähittäiskauppaan ja palveluihin erikoistunut yritys, joka kehittää myös edistyksellisiä autoalan palvelukonsepteja. K-Auto on markkinajohtaja Suomessa.
www.k‐auto.fi
Takaisin ylös