Ajojärjestelijöitä kesäksi K-ryhmään Vantaalle

Suomi: Vantaa, TYÖNTEKIJÄ / Julkaistu 5.1.2023
Haku päättyy 28.2.2023
K-ryhmä / K-logistiikka etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle

AJOJÄRJESTELIJÖITÄ

Määräaikaisiin työsuhteisiin (kesälomasijaisuudet)

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Vantaalle ajojärjestelijöitä suunnittelemaan K-ryhmän päivittäistavarakaupan kuljetuksia. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tehtävänäsi on kuljetustilausten vastaanotto ja kirjaaminen, kuljetusten suunnittelu, kuljetustoimeksiantojen välittäminen kuljettajille sekä puhelimitse tapahtuva asiakaspalvelu. Työ on vuorotyötä.

Odotamme sinulta:
- järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta
- kykyä pitää langat käsissä kiireenkin keskellä
- suurien kokonaisuuksien hahmotusta ja ymmärrystä, miten tekemäsi ratkaisut vaikuttavat kokonaisuuden läpimenoon
- kuljetusalan koulutus/kokemus ajojärjestelijän työstä katsotaan eduksi

Työt alkavat sopimuksen mukaan maalis-toukokuun aikana.
Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.

Tarjoamme Sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa, järjestelmiä sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa klo 09:00 – 15:00 välisenä aikana:
Jukka Honkamaa p. 010 532 7111
Matti Partala p. 010 532 4068
Susanna Pakkanen p. 010 532 8182
Aleksi Koskela p. 010 532 7185

Lähetä hakemuksesi 28.2.2023 mennessä oheisen linkin kautta.
Takaisin ylös