Täydennyssuunnittelijoita kesäksi K-ryhmään

Suomi: Helsinki, Vantaa, ASIANTUNTIJA / Julkaistu 13.1.2023
Haku päättyy 5.3.2023
Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii Toimitusketjun ohjauksen energiseen joukkoonsa kesätyöntekijöitä täydennyssuunnittelijan tehtäviin.

Täydennyssuunnittelijana työskentelet Keskon Päivittäistavarakaupan Kauppojen Toimitusketjun ohjaus ja tuotetäydennys -yksikössä Helsingissä tai Vantaalla. Työtehtävänäsi on keskusvarastojen täydennyssuunnittelu oman vastuualueesi (tuoretuotteet, kodintarvike ja kosmetiikka, teolliset tuotteet tai käyttötavara) osalta. Vastaat itsenäisesti tuotteiden saatavuudesta sekä varastotasojen hallinnasta ja teet tiivistä yhteistyötä mm. tavarantoimittajien, logistiikan ja muiden Keskon sisäisten sidosryhmien kanssa.

Odotamme sinulta:
• vähintään kahden vuoden yliopisto- tai AMK-tasoisia opintoja kaupallisella tai teknisellä suuntautumisella, mielellään toimitusketjun johtamiseen tai logistiikkaan painottuen
• organisointikykyä, oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista
• normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa ja vahvaa Excel-osaamista
• hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja rohkeaa työskentelyotetta myös haastavissa tilanteissa
• sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on plussaa

Eduksi laskemme aikaisemman työkokemuksen toimitusketjun, logistiikan ja hankinnan tehtävistä sekä SAP-toiminnanohjaus- ja raportointijärjestelmien tuntemuksen etenkin kaupan tai elintarviketeollisuuden alalta.

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
• haasteellisen ja opettavaisen työkentän, jossa oman työn tulokset näkee konkreettisesti
• näköalapaikan toimitusketjun ohjauksen tehtäviin
• monipuolisen työympäristön runsaine kontakteineen mm. tavarantoimittajiin ympäri maailman
• nuorekkaan ja toisiaan tukevan työporukan


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävät ovat määräaikaisia ja ajoittuvat pääsääntöisesti toukokuun ja elokuun väliselle ajalle. Lisätietoja tehtävistä antavat:
• toimitusketjupäällikkö Jukka Mattila (käyttötavara, p. 0505776586) 13.2.2023 klo 12-15
• toimitusketjupäällikkö Simo Kallio (teolliset tuotteet,p. 0401433630) 23.1.2023 klo 9-12
• toimitusketjupäällikkö Joona Liimatainen (kodintarvike ja kosmetiikka, p. 0505474518) 8.2.2023 klo 12-15
• toimitusketjupäällikkö Satu Jussila (tuoretuotteet, p. 0505981753) 30.1.2023 klo 9-12

Aloitamme haastattelut heti hakuajan alettua. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.3.2023 alla olevan linkin kautta.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös