Kesätyöntekijöitä K-ryhmän Business Services Centreen

Suomi: Tampere, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 2.1.2023
Haku päättyy 28.2.2023
Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa kesätyöntekijöitä Tampereelle Business Services Centreen (BSC). Tänä kesänä tarjoamme tehtäviä HR:n, palkanlaskennan ja talouden tehtävissä. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- Taloushallinnon tehtävissä laskentatoimen perusosaamista ja prosessien perustuntemusta (esim. laskutus, reskontrat, kirjanpito)
- Palkanlaskennan ja HR:n tehtävissä henkilöstöhallinnon ja palkanlaskentaprosessin tuntemusta (esim. rekrytointi, palkanlaskenta, työsuhdeasiat)
- Paineensietokykyä, organisointitaitoa ja joustavuutta
- Uusien asioiden nopeaa oppimiskykyä sekä kykyä soveltaa aiemmin oppimaasi uusissa tilanteissa
- Asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä tiimityöskentelytaitoja
- Systemaattisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
- MS-Office -ohjelmien sujuvaa käyttöä
- Hyvää suomen kielen taitoa sekä sujuvaa kirjallista ja suullista englannin kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki, tekemisen meininki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Uudet, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat modernit toimitilat
- Joustavasti etä- ja lähityötä yhdistelevän hybridityömallin

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. 

K-ryhmän Business Services Centressä (BSC) työskentelee n. 300 K:laista asiantuntijaa, jotka tuottavat ja kehittävät K-ryhmälle talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Me palvelukeskuksen osaajat varmistamme, että K-ryhmällä on käytössään laadukkaat digitaaliset ja automaatioratkaisut, sekä paras asiantuntijuus ja liiketoimintaymmärrys palveluiden tuottamiseen nopeasti muuttuvassa maailmassa. Business Services Centre on henkilöstömäärällä mitattuna K-ryhmän toiseksi suurin asiantuntijatyön toimipiste.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Business Partner Laura Kunttu, laura.kunttu@kesko.fi.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja ajoittuu tehtävästä riippuen huhti-elokuulle 2023. Työsuhteen tarkka kesto sovitaan esihenkilön kanssa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Rekrytointipäätöksiä tehdään joustavasti jo hakuajan kuluessa. Sähköpostilla tulleita työhakemuksia emme huomioi rekrytointiprosessissa.

Hakuaika päättyy 28.2.2023.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa. 
Takaisin ylös