Ostolaskujen käsittelijä kesäksi Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy, Helsinki

Suomi: Helsinki, TOIMIHENKILÖ / Julkaistu 10.1.2023
Haku päättyy 28.2.2023
Innostutko taloushallinnosta kaupan alalla ja uusista haasteista? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi taloushallinnon tehtävissä? Tule kesätöihin Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy:öön, joka on Kesko Oyj:n osakkuusyhtiönä toimiva tilitoimisto. Hoidamme noin 1.100 K-kauppiaan kirjanpitoa, verotusta ja yhtiöoikeudellisia toimeksiantoja.

Vähittäiskaupan Tilipalvelu VTP Oy etsii energiseen joukkoonsa ostoreskontraan kesäksi ostolaskujen käsittelijää. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. Vastaat erityisesti K-kauppiaiden ostolaskujen käsittelystä, laskujen kierron valvonnasta ja ostolaskuautomaation seurannasta. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
- valmiutta ja halua SAP-pohjaisen integroidun kirjanpitojärjestelmän käyttöön
- tarkkuutta, huolellisuutta ja kykyä nopeatempoiseen työskentelyyn
- oma-aloitteisuutta ja yhteistyökykyä
- hyvää suomen kielen taitoa

Kaupan ala ja taloushallinto ovat jatkuvassa murroksessa ja tarjoavat siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon alalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän K-ryhmässä
- perehdyttämisen ostoreskontran hoitoon
- osaavan yhteistyötiimin tuen
- nykyaikaiset tilat ja työvälineet

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 2.5.-31.8.2023
Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Laakso, puh. 050 375 1507.
Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta. Rekrytointipäätöksiä tehdään joustavasti jo hakuajan kuluessa. Hakuaika päättyy 28.2.2023.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.
Takaisin ylös